Укр
Рус
Гуляш Перші страви Чилійська кухня

Гуляш з курки по-мадярськи

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

800 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Гуляш з курки по-мадярськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чилійська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

М'ясо курки в чудовому соусі з овочами. Цей гуляш з курки по-мадярськи готувати швидко, адже птах не вимагає багато часу, а в підсумку можна подати на стіл теплу, ситну і барвисту страву.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гуляш з курки по-мадярськи" (на 100 грам)

  • Білки11.2 гр.
  • Жири0.5 гр.
  • Вуглеводи7 гр.
  • Калорії83 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

У цьому рецепті гуляшу використовується курка, яку ретельно помийте і просушіть паперовим рушником. Наріжте просушену курку дрібними кубиками, приправте добре сіллю і чорним меленим перцем. Потім посипте скибочки м'яса просіяним борошном і добре перемішайте.

Крок - 1
02

Помістіть велику сковорідку на плиту. Налийте в неї рослинне масло і максимально прогрійте. Покладіть в сковорідку підготовлені шматочки курки в борошні й обсмажте, постійно помішуючи, на середньому вогні протягом 5 - 7 хвилин.

Крок - 2
03

Зніміть і перекладіть м'ясо з вогню, а в цю ж сковороду додайте масло і обсмажте попередньо очищену від лушпиння і нарізану дрібними кубиками цибулю до м'якості.

Крок - 3
04

Додайте в сковороду до смаженого цибулі, раніше присмажену курку. Потім додайте до м'яса заздалегідь очищену від шкірки і нарізану тонкими півкільцями моркву, покладіть так само в ємність лавровий лист і запашний перець.

Крок - 4
05

Тепер залийте вміст сковорідки теплою водою (досить води, щоб покрити всі інгредієнти) і накрийте кришкою. Зменшіть вогонь до середнього, і залиште страву томитися на повільному вогні близько 15 хвилин.

Крок - 5
06

Тим часом ретельно очистіть від нутрощів і хвоста солодкий червоний перець. Викладіть перець на обробну дошку і наріжте дрібними скибочками. Надішліть нарізаний перець в сковорідку до решти інгредієнтів, перемішайте, накрийте знову кришкою і томіть вміст ще близько 15 хвилин.

Крок - 6
07

Потім додайте в сковороду заморожений зелений горох і томіть вміст до готовності приблизно 10 хвилин. В окремій склянці змішайте просіяне борошно з теплою водою, до однорідної рідкої суміші. Повільно налийте утворену суміш в сковороду, постійно помішуючи.

Крок - 7
08

Приправте гуляш з курки по-мадярськи томатною пастою, солодким перцем, гострим перцем, сіллю і чорним меленим перцем за смаком. Коли вміст сковороди добре закипить, додайте в неї нарізану петрушку і готово. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Капусняк український - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк український 90 6 3 з 5 - детальніше -
Свинина в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Свинина в духовці 120 6 3 з 5 - детальніше -
Кекс з родзинками - покроковий рецепт, фото 1 Кекс з родзинками 55 3 2 з 5 - детальніше -
Пахлава - покроковий рецепт, фото 1 Пахлава 50 4 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Різотто - покроковий рецепт, фото 1 Різотто 45 6 2 з 5 - детальніше -
Салат з червоної риби шарами - покроковий рецепт, фото 1 Салат з червоної риби шарами 60 5 3 з 5 - детальніше -
Куряче філе з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Куряче філе з грибами 40 3 3 з 5 - детальніше -