Укр
Рус
Гуляш Перші страви Чеська кухня

Гуляш з курячої печінки

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

811 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Гуляш з курячої печінки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чеська кухня, Угорська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Гуляш з курячої печінки - нескладний спосіб приготування печінки, яка при цьому виходить настільки апетитною, що неможливо зупинитися, поки не доїси останній шматочок. Інгредієнти прості і доступні, а технологія легка, тому з цим гуляшем з курячої печінки впорається навіть початківець кулінар.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гуляш з курячої печінки" (на 100 грам)

  • Білки11.6 гр.
  • Жири5.4 гр.
  • Вуглеводи4.6 гр.
  • Калорії118 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте інгредієнти для гуляшу. Червону цибулю очистіть від лушпиння і наріжте тонкими півкільцями. Помідори вимийте і звільніть від шкірки. Болгарський перець наріжте соломкою. Очищені зубчики часнику дрібно поріжте ножем. Курячу печінку ретельно вимийте, очистіть від плівок і проток і наріжте шматочками на один укус.

Крок - 1
02

Розігрійте на сковороді рослинне масло і підсмажте третину подрібненого часнику до появи апетитного аромату. Додайте на сковорідку шматочки печінки, злегка присоліть і смажте пару хвилин, а потім зніміть з вогню.

Крок - 2
03

Поставте на плиту велику сковороду і розтопіть на ній кокосове масло (якщо немає кокосового, можна використовувати будь-яке інше рослинне). Коли масло добре розігріється, викладіть туди нарізану цибулю і ще третину часнику, посоліть і поперчіть за смаком.

Крок - 3
04

Приблизно через 1 хвилину додайте солодкий перець і нарізані тонкими слайсами помідори (можна нарізати прямо в сковорідку). Помішуючи, смажте до м'якості овочів.

Крок - 4
05

Всипте часниковий порошок, солодку паприку і мелений перець чилі. Розкришіть кубик лушпиння приправи. Покладіть томатну пасту. Влийте трохи води, щоб вийшла підлива.

Крок - 5
06

Уваріть її злегка, додайте часник, що залишився і відправте в загальну масу раніше припущену курячу печінку. Покришіть ще кубик лушпиння приправи.

Крок - 6
07

Помішуючи, готуйте все разом 2-3 хвилини. Готовий гуляш з курячої печінки розкладіть по порційних тарілках, прикрасьте свіжою зеленню і подавайте на стіл з хлібом або млинцями. Це фантастично смачно. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник 55 5 3 з 5 - детальніше -
Чебуреки - покроковий рецепт, фото 1 Чебуреки 120 6 4 з 5 - детальніше -
Торт Чорний принц - покроковий рецепт, фото 1 Торт Чорний принц 60 7 3 з 5 - детальніше -
Згущене молоко - покроковий рецепт, фото 1 Згущене молоко 120 1 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Ескалоп з телятини - покроковий рецепт, фото 1 Ескалоп з телятини 60 4 3 з 5 - детальніше -
Безе на паличці - покроковий рецепт, фото 1 Безе на паличці 55 3 3 з 5 - детальніше -
Пудинг ванільний - покроковий рецепт, фото 1 Пудинг ванільний 45 3 3 з 5 - детальніше -
Тушковані овочі на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Тушковані овочі на сковороді 45 4 3 з 5 - детальніше -