Гуляш з курячої печінки - нескладний спосіб приготування печінки, яка при цьому виходить настільки апетитною, що неможливо зупинитися, поки не доїси останній шматочок. Інгредієнти прості і доступні, а технологія легка, тому з цим гуляшем з курячої печінки впорається навіть початківець кулінар.
Підготуйте інгредієнти для гуляшу. Червону цибулю очистіть від лушпиння і наріжте тонкими півкільцями. Помідори вимийте і звільніть від шкірки. Болгарський перець наріжте соломкою. Очищені зубчики часнику дрібно поріжте ножем. Курячу печінку ретельно вимийте, очистіть від плівок і проток і наріжте шматочками на один укус.
Розігрійте на сковороді рослинне масло і підсмажте третину подрібненого часнику до появи апетитного аромату. Додайте на сковорідку шматочки печінки, злегка присоліть і смажте пару хвилин, а потім зніміть з вогню.
Поставте на плиту велику сковороду і розтопіть на ній кокосове масло (якщо немає кокосового, можна використовувати будь-яке інше рослинне). Коли масло добре розігріється, викладіть туди нарізану цибулю і ще третину часнику, посоліть і поперчіть за смаком.
Приблизно через 1 хвилину додайте солодкий перець і нарізані тонкими слайсами помідори (можна нарізати прямо в сковорідку). Помішуючи, смажте до м'якості овочів.
Всипте часниковий порошок, солодку паприку і мелений перець чилі. Розкришіть кубик лушпиння приправи. Покладіть томатну пасту. Влийте трохи води, щоб вийшла підлива.
Уваріть її злегка, додайте часник, що залишився і відправте в загальну масу раніше припущену курячу печінку. Покришіть ще кубик лушпиння приправи.
Помішуючи, готуйте все разом 2-3 хвилини. Готовий гуляш з курячої печінки розкладіть по порційних тарілках, прикрасьте свіжою зеленню і подавайте на стіл з хлібом або млинцями. Це фантастично смачно. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти