Укр
Рус
Мясо Другі страви Канадська кухня

Гуляш по-канадськи

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

792 - переглядів
65 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Гуляш по-канадськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Канадська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Канадський варіант гуляшу - це прекрасний вибір м'ясної страви, яка відмінно прикрасить будь-який гарнір: будь це картопля, або ж банальні макарони. Гуляш по-канадськи готується дуже просто і досить швидко. Ця страва являє собою тушковані шматочки м'яса в густий підливі. В даному випадку використовуються також деякі додаткові інгредієнти, які надають гуляшу по-канадськи особливого шарму, завдяки якому смак виходить просто супер. Таку смачну добавку до різних гарнірів обов'язково по достоїнству оцінять ваші домочадці. Гуляш по-канадськи - хороший варіант смачно і ситно нагодувати всю сім'ю або гостей простою, але в той же час цікавою м'ясною стравою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гуляш по-канадськи" (на 100 грам)

  • Білки11.3 гр.
  • Жири13.9 гр.
  • Вуглеводи3.5 гр.
  • Калорії190 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Гуляш по-канадськи - страва досить проста і швидка в приготуванні. М'ясо використовуємо яловиче або телятину. Звичайно ж, м'ясо повинно бути в першу чергу свіжим. Перед приготуванням його найкраще помити і просушити паперовими рушниками. Потім нарізаємо яловичину на порційні шматочки невеликого розміру.

Крок - 1
02

Вважається, що для гуляшу м'ясо краще попередньо трохи обсмажити, таким чином гуляш вийде більш ароматним. Отже, ставимо на вогонь каструлю з товстим дном або ж сотейник, викладаємо нарізані шматочки яловичини і готуємо, періодично помішуючи протягом декількох хвилин.

Крок - 2
03

Згодом м'ясо почне змінюватися в кольорі. Додаємо кілька штук лаврового листа, накриваємо кришкою і ще залишаємо готуватися на пару-трійку хвилин. Слід зазначити, що яловичина таким чином готується у власному соку, ніякого масла додавати не варто.

Крок - 3
04

Далі наливаємо в каструлю пару стаканів води, знову накриваємо кришкою і залишаємо готуватися далі. Поки вміст каструлі закипає, займемося наступними приготуваннями, а саме: очистимо від лушпиння цибулю і дрібно її нашаткуємо.

Крок - 4
05

Коли вода закипить, залишаємо вміст ще на кілька хвилин, а потім зливаємо бульйон в окрему ємність. До м'яса додаємо вершкове масло і знову ставимо на вогонь. На цьому ж етапі відправляємо в каструлю і подрібнену цибулю. Перемішуємо все і продовжуємо готувати кілька хвилин.

Крок - 5
06

Потім кидаємо томатну пасту і ретельно перемішуємо вміст. Щоб гуляш вийшов густішим, рекомендуємо додати столову ложку борошна. Далі солимо нашу страву і кидаємо спеції: каррі, мелений червоний перець, паприку.

Крок - 6
07

Тепер наливаємо в каструлю наш бульйон. Також додаємо часник, який натираємо на тертці або ж пропускаємо через чеснокодавку.

Крок - 7
08

Поки наш гуляш по-канадськи томиться на вогні, миємо зелень петрушки і дрібно шаткуємо її. А також нарізаємо маленькими кубиками солоні огірки, після чого все це відправляємо в каструлю, гарненько все перемішуємо, накриваємо кришкою і залишаємо дійти до готовності ще хвилин на п'ять. В результаті у нас виходить дуже гарний і апетитний гуляш по-канадськи, досить густий, ароматний і звичайно ж дуже смачний. Таке вдале поєднання інгредієнтів робить нашу страву неймовірно смачною, м'ясо виходить м'яке і ніжне, просто тане в роті. Такий гуляш стане справжнім кулінарним подарунком для ваших близьких за будь-яким столом.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Салат з кукурудзою і яблуками - покроковий рецепт, фото 1 Салат з кукурудзою і яблуками 30 2 2 з 5 - детальніше -
Буженина зі свинячої шиї - покроковий рецепт, фото 1 Буженина зі свинячої шиї 120 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

М’ясне рагу - покроковий рецепт, фото 1 М’ясне рагу 85 5 3 з 5 - детальніше -
Біфштекс з фаршу - покроковий рецепт, фото 1 Біфштекс з фаршу 70 4 3 з 5 - детальніше -
Биточки з манки - покроковий рецепт, фото 1 Биточки з манки 45 4 3 з 5 - детальніше -
Домашня ковбаса на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Домашня ковбаса на сковороді 100 4 3 з 5 - детальніше -