Укр
Рус
Гуляш Перші страви Угорська кухня

Гуляш без томатної пасти

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

693 - переглядів
120 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Гуляш без томатної пасти - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Угорська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Гуляш без томатної пасти - угорська страва у вигляді тушкованої яловичини з овочами і підливою. Пропонуємо свою інтерпретацію рецепта приготування гуляшу без томатної пасти. Страва вийде ситною, наваристою і дуже апетитною.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гуляш без томатної пасти" (на 100 грам)

  • Білки4.4 гр.
  • Жири2.6 гр.
  • Вуглеводи3.4 гр.
  • Калорії58 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Поставте на плиту каструлю і розтопіть в ній сало або вершкове масло (у нас смалець).

Крок - 1
02

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, подрібніть кубиками і відправте в каструлю.

Крок - 2
03

Яловичину або телятину вимийте і висушіть паперовими рушниками. Зріжте плівки і наріжте м'ясо шматочками на 1 укус.

Крок - 3
04

Коли цибуля стане напівпрозорою, додайте в каструлю нарізану яловичину і, помішуючи, смажте 10 хвилин на середньому вогні. М'ясо має змінити колір.

Крок - 4
05

Після цього зніміть каструлю з вогню, всипте сіль, мелену паприку, кумін (зиру) і перемішайте.

Крок - 5
06

Поверніть каструлю на плиту і влийте окріп. Перемішайте інгредієнти, накрийте каструлю кришкою і томіть вміст на повільному вогні 40 хвилин.

Крок - 6
07

Тим часом займіться овочами. Картоплю, моркву, болгарський перець, стебло селери і помідори-чері вимийте і висушіть. Картоплю і моркву очистіть від шкірки, а зубчики часнику від лушпиння.

Крок - 7
08

Часник дрібно поріжте ножем або пропустіть через прес. Моркву наріжте тонкими півколами. Помідори-чері розділіть на четвертинки.

Крок - 8
09

Солодкий перець звільніть від хвостиків і насіння і подрібніть тонкими кільцями. Стебло селери із зелень наріжте невеликими шматочками.

Крок - 9
10

Надішліть подрібнені овочі в каструлю з м'ясом і перемішайте. Долийте ще окропу, знову накрийте каструлю кришкою і продовжуйте тушкування ще 40 хвилин.

Крок - 10
11

Картоплю наріжте середніми кубиками і додайте в каструлю з гуляшем. Перемішайте інгредієнти і томіть на слабкому вогні ще 20 хвилин. В цілому страва готується 1 годину 50 хвилин. Як і належить, гуляш без томатної пасти має апетитний червоно-помаранчевий відтінок, який йому надають паприка і помідори-чері, тому паста не потрібна.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Фруктовий салат в апельсині - покроковий рецепт, фото 1 Фруктовий салат в апельсині 25 2 1 з 5 - детальніше -
Квашена капуста - покроковий рецепт, фото 1 Квашена капуста 35 8 1 з 5 - детальніше -
Імбирне печиво - покроковий рецепт, фото 1 Імбирне печиво 60 4 3 з 5 - детальніше -
Запіканка в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Запіканка в мультиварці 60 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Вино з кульбаб - покроковий рецепт, фото 1 Вино з кульбаб 20 1 2 з 5 - детальніше -
Бульйон з фрикадельками - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон з фрикадельками 60 6 3 з 5 - детальніше -
Вареники - покроковий рецепт, фото 1 Вареники 65 4 3 з 5 - детальніше -