Цей рецепт гуакамоле настільки хороший, наскільки це можливо. Простий, свіжий і повний смак! Застосування нових високоякісних інгредієнтів - секрет приготування гуакамоле в домашніх умовах. Дотримуйтеся основ і готуйте цей давно полюбившийся всім соус.
Для початку виберіть досить стиглий авокадо. Потім ретельно вимийте фрукт і просушіть паперовим рушником. Далі перережьте авокадо на дві частини і за допомогою ножа акуратно видаліть з середини кісточку.
Потім кухонною ложкою вичистіть м'якоть з авокадо і відправте її в глибоку миску. Далі переріжте навпіл заздалегідь вимитий лайм, а потім з половини фрукта вичавіть прямо в миску до авокадо свіжий сік. За допомогою вилки добре розімніть вміст миски, до однорідної пюреобразної маси.
Потім очистіть від лушпиння цибулю і на обробній дошці наріжте її дрібними кубиками. Далі відправте нарізану цибулю в миску до авокадної маси.
Тепер помийте під проточною водою червоний помідор і добре просушіть (можна використовувати паперовий рушник). Видаліть з середини томата м'якоть з насінням, а саму тверду частину викладіть на кухонну дошку і за допомогою гострого ножа наріжте її невеликими кубиками. Подрібнений помідор теж відправте в миску до авокадо.
Далі очистіть від лушпиння часник і, можна прямо в миску, видавіть через чеснокодавку часник. Додайте так само в миску, попередньо вимиту і дрібно нашатковану зелень кінзи.
Тепер звільніть від хвостика і нутрощів зелений болгарський перець, добре промийте овоч, а потім на обробній дошці наріжте його маленькими квадратами. Подрібнений перець так само відправте в миску до решти інгредієнтів.
Далі рясно посоліть вміст миски, а потім за допомогою великої кухонної ложки ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної густої маси.
Готовий гуакамоле, приготований в домашніх умовах, попередньо охолодіть в холодильнику, а потім викладіть в глибоку миску і подавайте соус до столу з картопляними чіпсами або зі свіжим білим хлібом. У будь-якому випадку це дуже смачно.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти