Укр
Рус
Гуакамоле Соуси Мексиканська кухня

Гуакамоле в домашніх умовах

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

823 - переглядів
45 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Гуакамоле в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Мексиканська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Цей рецепт гуакамоле настільки хороший, наскільки це можливо. Простий, свіжий і повний смак! Застосування нових високоякісних інгредієнтів - секрет приготування гуакамоле в домашніх умовах. Дотримуйтеся основ і готуйте цей давно полюбившийся всім соус.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гуакамоле в домашніх умовах" (на 100 грам)

  • Білки1.4 гр.
  • Жири8.5 гр.
  • Вуглеводи6.1 гр.
  • Калорії108 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку виберіть досить стиглий авокадо. Потім ретельно вимийте фрукт і просушіть паперовим рушником. Далі перережьте авокадо на дві частини і за допомогою ножа акуратно видаліть з середини кісточку.

Крок - 1
02

Потім кухонною ложкою вичистіть м'якоть з авокадо і відправте її в глибоку миску. Далі переріжте навпіл заздалегідь вимитий лайм, а потім з половини фрукта вичавіть прямо в миску до авокадо свіжий сік. За допомогою вилки добре розімніть вміст миски, до однорідної пюреобразної маси.

Крок - 2
03

Потім очистіть від лушпиння цибулю і на обробній дошці наріжте її дрібними кубиками. Далі відправте нарізану цибулю в миску до авокадної маси.

Крок - 3
04

Тепер помийте під проточною водою червоний помідор і добре просушіть (можна використовувати паперовий рушник). Видаліть з середини томата м'якоть з насінням, а саму тверду частину викладіть на кухонну дошку і за допомогою гострого ножа наріжте її невеликими кубиками. Подрібнений помідор теж відправте в миску до авокадо.

Крок - 4
05

Далі очистіть від лушпиння часник і, можна прямо в миску, видавіть через чеснокодавку часник. Додайте так само в миску, попередньо вимиту і дрібно нашатковану зелень кінзи.

Крок - 5
06

Тепер звільніть від хвостика і нутрощів зелений болгарський перець, добре промийте овоч, а потім на обробній дошці наріжте його маленькими квадратами. Подрібнений перець так само відправте в миску до решти інгредієнтів.

Крок - 6
07

Далі рясно посоліть вміст миски, а потім за допомогою великої кухонної ложки ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної густої маси.

Крок - 7
08

Готовий гуакамоле, приготований в домашніх умовах, попередньо охолодіть в холодильнику, а потім викладіть в глибоку миску і подавайте соус до столу з картопляними чіпсами або зі свіжим білим хлібом. У будь-якому випадку це дуже смачно.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Шурпа з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа з баранини 120 5 5 з 5 - детальніше -
Капусняк український - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк український 90 6 3 з 5 - детальніше -
Рис з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Рис з фаршем 90 5 3 з 5 - детальніше -
Смажені стегенця - покроковий рецепт, фото 1 Смажені стегенця 35 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Тісто для пельменів - покроковий рецепт, фото 1 Тісто для пельменів 35 1 1 з 5 - детальніше -
Риба у фритюрі - покроковий рецепт, фото 1 Риба у фритюрі 50 5 3 з 5 - детальніше -
Смачна мастика - покроковий рецепт, фото 1 Смачна мастика 50 1 3 з 5 - детальніше -
Картопляні крокети - покроковий рецепт, фото 1 Картопляні крокети 50 3 3 з 5 - детальніше -