Укр
Рус
Гуакамоле Соуси Латиська кухня

Гуакамоле на новий лад

( 4.6667 4 56 6 оцінок)
843 - переглядів
40 хвилинпорцій - 1складність - 2 з 5
Гуакамоле на новий лад - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Латиська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Дізнайтеся, як зробити гуакамоле на новий лад. Цей рецепт розповість вам, як використовуючи легкі інгредієнти, можливо приготувати легкий і смачний гуакамоле.

Інгредієнти

  • Сіль 1/2 ч.л
  • Кінза 1/2 пуч.
  • Лайм 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Халапеньо 3 шт.
  • Авокадо 6 шт.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Перець серрано - різновид перцю чилі, довжиною не більше 4 сантиметри (замінити його можна, взявши халапеньйо великого розміру). Сполосніть перець. Наріжте на обробній дошці дуже гострим ножем. Хвостики викинете.

Крок - 1
02

Сполосніть кінзу під струменем холодної води. Промокніть паперовим рушником. Візьміть невелику частину кінзи і наріжте її на тій же дошці, що і перець. Потім з'єднайте в одну купку, нарізані перець і кінзу.

Крок - 2
03

Для цього рецепта гуакамоле краще взяти білу цибулю. Вона ароматніше, солодше і м'якше на смак від звичної нам ріпчастої цибулі. Цибулину невеликого розміру очистіть. Наріжте дрібною, додайте і висипте до перцю з кінзою.

Крок - 3
04

Поєднавши три продукти: кінзу, перець і білу цибулю, почніть повторно їх подрібнювати гострим ножем. Додайте трохи солі. Продовжіть подрібнювати овочі і придавлюйте їх бічною стороною ножа, щоб вони стали м'якими і дали сік.

Крок - 4
05

Після того як ви подрібнили овочі, займіться авокадо. Завжди вибирайте тільки стиглі авокадо. Розріжте авокадо, починаючи від місця, де був хвостик, і проведіть вниз вздовж кісточки. Прокрутіть половинки в різні боки, таким чином, ви їх відокремите.

Крок - 5
06

Вийміть кісточку з плоду. Взявши столову ложку, виберіть всю м'якоть авокадо в глибоку миску. Дрібно наріжте решту кінзи і також покладіть її в миску до авокадо. Додайте подрібнені: перець, кінзу і білу цибулю.

Крок - 6
07

Всі компоненти в мисці посоліть за смаком. Розріжте лайм навпіл і вичавіть сік, яким полийте продукти в мисці для гуакамоле. Використовуючи товкачку, перетворіть інгредієнти в однорідну масу. Спробуйте, по потребі додайте ще солі.

Крок - 7
08

Гуакамоле на новий лад перекладіть в соусник і подавайте з кукурудзяними чіпсами. Смачного.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Гуакамоле в домашних условиях - покроковий рецепт, фото 1 Гуакамоле в домашних условиях 45 1 2 з 5 - детальніше -
Гуакамоле с помидорами - покроковий рецепт, фото 1 Гуакамоле с помидорами 35 1 2 з 5 - детальніше -
Гуакамоле - покроковий рецепт, фото 1 Гуакамоле 20 1 2 з 5 - детальніше -
Соус Гуакамоле - покроковий рецепт, фото 1 Соус Гуакамоле 35 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Сырный соус с макаронами - покроковий рецепт, фото 1 Сырный соус с макаронами 45 1 2 з 5 - детальніше -
Творожный торт Слёзы ангела - покроковий рецепт, фото 1 Творожный торт Слёзы ангела 80 4 3 з 5 - детальніше -
Утиная грудка по-мюнхенски - покроковий рецепт, фото 1 Утиная грудка по-мюнхенски 70 3 3 з 5 - детальніше -
Щи из шпината - покроковий рецепт, фото 1 Щи из шпината 65 6 3 з 5 - детальніше -