Дізнайтеся, як зробити гуакамоле на новий лад. Цей рецепт розповість вам, як використовуючи легкі інгредієнти, можливо приготувати легкий і смачний гуакамоле.
Перець серрано - різновид перцю чилі, довжиною не більше 4 сантиметри (замінити його можна, взявши халапеньйо великого розміру). Сполосніть перець. Наріжте на обробній дошці дуже гострим ножем. Хвостики викинете.
Сполосніть кінзу під струменем холодної води. Промокніть паперовим рушником. Візьміть невелику частину кінзи і наріжте її на тій же дошці, що і перець. Потім з'єднайте в одну купку, нарізані перець і кінзу.
Для цього рецепта гуакамоле краще взяти білу цибулю. Вона ароматніше, солодше і м'якше на смак від звичної нам ріпчастої цибулі. Цибулину невеликого розміру очистіть. Наріжте дрібною, додайте і висипте до перцю з кінзою.
Поєднавши три продукти: кінзу, перець і білу цибулю, почніть повторно їх подрібнювати гострим ножем. Додайте трохи солі. Продовжіть подрібнювати овочі і придавлюйте їх бічною стороною ножа, щоб вони стали м'якими і дали сік.
Після того як ви подрібнили овочі, займіться авокадо. Завжди вибирайте тільки стиглі авокадо. Розріжте авокадо, починаючи від місця, де був хвостик, і проведіть вниз вздовж кісточки. Прокрутіть половинки в різні боки, таким чином, ви їх відокремите.
Вийміть кісточку з плоду. Взявши столову ложку, виберіть всю м'якоть авокадо в глибоку миску. Дрібно наріжте решту кінзи і також покладіть її в миску до авокадо. Додайте подрібнені: перець, кінзу і білу цибулю.
Всі компоненти в мисці посоліть за смаком. Розріжте лайм навпіл і вичавіть сік, яким полийте продукти в мисці для гуакамоле. Використовуючи товкачку, перетворіть інгредієнти в однорідну масу. Спробуйте, по потребі додайте ще солі.
Гуакамоле на новий лад перекладіть в соусник і подавайте з кукурудзяними чіпсами. Смачного.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти