Укр
Рус
Маринад для грибів Маринади Корейська кухня

Гриби по корейськи

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

1876 - переглядів
35 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Гриби по корейськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Маринувати, Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Гриби по корейськи - надзвичайно апетитна, ароматна і ситна закуска з грибів зі спеціями. Для її приготування в цьому рецепті використовуються особливі гриби - ерінги, які також називають королівські гливи і степовим білим грибом. У них щільна м'якоть, що за структурою нагадує м'ясо, і неймовірний аромат. Дуже рекомендуємо приготувати ерінги по-корейськи. Це чудово смачна страва!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гриби по корейськи" (на 100 грам)

  • Білки2 гр.
  • Жири9.7 гр.
  • Вуглеводи8.1 гр.
  • Калорії137 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Зубчики часнику очистіть від лушпиння і дрібно поріжте ножем. Гриби ерінги наріжте тонкими слайсами.

Крок - 1
02

Налийте на сковороду (бажано вок) трохи олії для смаження і гарненько нагрійте. Коли олія розжариться, викладіть туди подрібнений часник і, помішуючи, смажте до золотистості.

Крок - 2
03

Додайте на сковорідку нарізані ерінги. Ретельно перемішайте гриби з часником та олією і злегка підсмажте. Влийте у страву соєвий соус.

Крок - 3
04

Потім додайте устричний соус і цукор. Знову добре вимішайте продукти, щоб приправи обволокли ерінги з усіх боків.

Крок - 4
05

Влийте воду так, щоб вона майже накрила гриби. Ще раз перемішайте інгредієнти та накрийте сковороду кришкою. Готуйте протягом 2 хвилин.

Крок - 5
06

Потім зніміть кришку та перемішайте гриби з соусом, у якому вони готуються.

Крок - 6
07

Коли ерінги стануть м'якими, перекладіть їх зі сковорідки на тарілку і присипте чорним перцем свіжомеленим. Подавайте гриби по-корейськи на стіл відразу після приготування. Це одна з найпростіших і найсмачніших грибних страв. Єрінги гарні власними силами, а спеції роблять їх смак ще більш насиченим і виразним.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Макарони в вершковому соусі - покроковий рецепт, фото 1 Макарони в вершковому соусі 55 6 3 з 5 - детальніше -
Биточки з фаршу - покроковий рецепт, фото 1 Биточки з фаршу 50 4 3 з 5 - детальніше -
Бурякові котлети - покроковий рецепт, фото 1 Бурякові котлети 35 3 3 з 5 - детальніше -