Укр
Рус
Хінкалі Другі страви Грузинська кухня

Грузинські хінкалі

( 4.8696 4 523 23 оцінки)

1925 - переглядів
60 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Грузинські хінкалі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Грузинська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Але приготовані на власній кухні, пораючись всім сімейством, грузинські хінкалі - це щось. Ці величезні пельмені з соковитою м'ясною начинкою зможуть стати і вашою коронною стравою, якщо ви навчитеся їх робити по-справжньому. Тому, зосередьте всю свою увагу, проявіть деяку вправність і спробуйте приготувати це грузинську страву, ознайомившись з нашим рецептом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Грузинські хінкалі" (на 100 грам)

  • Білки9.8 гр.
  • Жири8.1 гр.
  • Вуглеводи28.8 гр.
  • Калорії231 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приступайте до приготування цієї нелегкої, але всіма улюбленої страви. В першу чергу в невелику ємність залийте теплу кип'ячену воду і розчиніть в ній сіль.

Крок - 1
02

У більш глибоку миску засипте просіяне борошно і, акуратно заливаючи підсолену воду, руками замісіть тісто щільне, при необхідності підсипаючи борошно. Потім загорніть тісто в харчову плівку і відправте на час в холодильник.

Крок - 2
03

А самі займіться приготуванням начинки для страви. Для цього очистіть від лушпиння цибулю і на обробній дошці наріжте великими шматками. Помийте проточною водою і наріжте зелень петрушки (можна використовувати будь-яку іншу зелень).

Крок - 3
04

Потім помістіть подрібнені інгредієнти в м'ясорубку і перекрутіть їх, відправивши в глибоку ємність. У цю ж посудину помістіть частини свинячого і яловичого фаршу.

Крок - 4
05

Добре посоліть вміст ємності, приперчіть чорним меленим перцем, приправте сухим кмином і коріандром і, долив трохи теплої води, ретельно усе змішайте до об'єднання всіх продуктів.

Крок - 5
06

Далі посипте робочу поверхню (стіл) борошном, викладіть на нього охолоджене тісто, ще раз трохи вимісіть до еластичності, і за допомогою качалки розкачайте його в тонкий лист.

Крок - 6
07

Тепер спеціальним різаком або за допомогою склянки видавіть з листа тіста невеликого розміру кола, які розкачайте ще тонше. У кожне коло помістіть м'ясну суміш і щільно руками загорніть, утворивши начинені заготовки з тіста (хінкалі).

Крок - 7
08

Потім помістіть глибоку каструлю з підсоленою водою на плиту і доведіть до кипіння. Надішліть підготовлені заготовки з тіста в киплячу воду і відварюйте близько 10 хвилин, коли вони усі спливуть на поверхню, значить готові.

Крок - 8
09

Далі викладіть приготовані грузинські хінкалі на блюдо і, приправивши чорним меленим перцем, пригощайте своїх близьких.  

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Яловичина в соусі - покроковий рецепт, фото 1 Яловичина в соусі 55 2 3 з 5 - детальніше -
Курячі котлети - покроковий рецепт, фото 1 Курячі котлети 60 4 3 з 5 - детальніше -
Голубці - покроковий рецепт, фото 1 Голубці 110 6 4 з 5 - детальніше -
Шинка монастирська - покроковий рецепт, фото 1 Шинка монастирська 145 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Буженина - покроковий рецепт, фото 1 Буженина 80 5 2 з 5 - детальніше -
Гуляш з яловичини зі сметаною - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш з яловичини зі сметаною 65 6 3 з 5 - детальніше -
Печеня з лосятини - покроковий рецепт, фото 1 Печеня з лосятини 115 6 3 з 5 - детальніше -
Еклер домашній - покроковий рецепт, фото 1 Еклер домашній 50 3 3 з 5 - детальніше -