Укр
Рус
Фруктовий суп Перші страви Українська кухня

Грушево-ягідний суп

( 4.8947 4 519 19 оцінок)
2535 - переглядів
30 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Грушево-ягідний суп - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Такий фруктовий супчик припаде до смаку вашим діткам навіть найменшим.

Інгредієнти

  • Мед за смаком
  • Сметана 1/2 ст.л
  • Малина 500 г.
  • Борошно 1 ст.л
  • Вершки 20 % 100 мл.
  • Вода 1.4 л.
  • Груша 6 шт.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Груші вимити, почистити, порізати невеликими шматочками, зварити в цукровому сиропі.

Крок - 1
02

Перебрати ягоди. Помити і пропустити через сито.

Крок - 2
03

Борошно з вершками спінити вінчиком.

Крок - 3
04

Грушки разом з відваром пропустити через друшляк, влити вершки, збиті з борошном. Помістити на плиту і, розмішуючи, закип'ятити. Охолоджену суміш, з'єднати з малиновим пюре. Підсолодити медом. Готовий суп подавати холодним, смачно зі сметаною і ванільними сухариками.

Крок - 4

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Фруктовый суп из арбуза - покроковий рецепт, фото 1 Фруктовый суп из арбуза 40 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Рататуй с овощами - покроковий рецепт, фото 1 Рататуй с овощами 75 3 3 з 5 - детальніше -
Профитроли с заварным кремом - покроковий рецепт, фото 1 Профитроли с заварным кремом 100 4 3 з 5 - детальніше -
Макароны в соусе - покроковий рецепт, фото 1 Макароны в соусе 45 2 3 з 5 - детальніше -