Укр
Рус
Свинина Другі страви Українська кухня

Грудинка

( 4.8571 4 542 42 оцінки)

3170 - переглядів
120 хвилин порцій - 1 складність - 3 з 5
Грудинка - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Охолоджені

Спосіб приготування: Коптити

опис

Приготуйтеся створити найсмачнішу і ніжну яловичу грудинку в мультиварці. Через деякий час ви зможете насолодитися цією апетитною яловичою грудинкою з неймовірним часниковим соусом для барбекю.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Грудинка" (на 100 грам)

  • Білки14 гр.
  • Жири12.3 гр.
  • Вуглеводи9.1 гр.
  • Калорії208 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Змішайте в маленькій мисці порошок чилі, паприку, часниковий порошок, гірчичний порошок, трохи кайенского перцю, додайте сіль, чорний мелений перець, кмин і ретельно все перемішайте, до об'єднання сипучих інгредієнтів. Втеріть суху суміш спецій по всій грудинці. Розтираючи рівномірним шаром з усіх боків.

Крок - 1
02

Приготуйте соус: в мисці середнього розміру змішайте соус барбекю, кетчуп, трохи рідкого меду. Залийте також в миску яблучний оцет, засипте очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник, тростинний цукор, додайте рідкий дим, соєвий соус і трохи бульйону, а потім ретельно все перемішайте.

Крок - 2
03

Увімкніть мультиварку в режимі «жарка». (Інструкція вашого виробника допоможе в цьому). Додайте в чашу мультиварки оливкову олію, і як тільки досягнете бажаної температури (таймер почне відлік), додайте замариновану яловичу грудинку.

Крок - 3
04

Обсмажте яловичину з усіх боків, перевертаючи з боку на бік. Має зайняти від 3 до 5 хвилин з кожного боку. Додайте соус: вилийте приготований соус по м'ясу. Соусу повинно бути достатньо, щоб покрити всю грудинку.

Крок - 4
05

Потім закрийте кришку (дотримуйтесь інструкцій виробника, щоб знати, як закрити кришку мультиварки). Встановіть таймер з певним часом (як правило, запікання займає близько 1.5 години) і режим «запікання».

Крок - 5
06

Після закінчення необхідного часу приготування, обережно розблокуйте і відкрийте кришку мультиварки. Обережно витягніть грудинку щипцями з чаші мультиварки і відкладіть в сторону. Накрийте запечене м'ясо алюмінієвою фольгою і залиште на 15 хвилин, перш ніж нарізати.

Крок - 6
07

Завершіть соус: знову переведіть мультиварку в режим «варіння» (не закривайте його кришку) і варіть соус, що залишився до тих пір, поки він не зменшиться наполовину, це займе близько 15 хвилин. У той же час ви можете використовувати ківш, щоб зняти частину жиру, який підніметься наверх. Далі спробуйте готовий соус і приправте великою кількістю солі і чорного меленого перцю, якщо це необхідно.

Крок - 7
08

Готову грудинку наріжте тонкими скибочками і подавайте з приготовленим соусом барбекю.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Печінковий торт - покроковий рецепт, фото 1 Печінковий торт 60 5 4 з 5 - детальніше -
Жульєн - покроковий рецепт, фото 1 Жульєн 50 4 3 з 5 - детальніше -
Сирний соус - покроковий рецепт, фото 1 Сирний соус 25 1 2 з 5 - детальніше -
Равіолі з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Равіолі з грибами 65 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Шурпа з нутом - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа з нутом 95 6 3 з 5 - детальніше -
Заливне в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Заливне в мультиварці 90 5 3 з 5 - детальніше -
Кекси класичні - покроковий рецепт, фото 1 Кекси класичні 100 3 3 з 5 - детальніше -