Укр
Рус
Поділитися

Грудинка

6 хвилин порцій - 8 складність - 3 з 5
Грудинка - покроковий рецепт, фото 1

опис

Легкий рецепт копчення м'яса. Його ніжний і насичений смак вам сподобається обов'язково.

Інгредієнти

Грудинка5 кг.
Кетчуп4 ст.л
Оцет яблучний3 ст.л
Перець чорний меленийза смаком
Сіль1.5 ст.л
Часник3 зуб.
01

В  маринадні й ванній м'ясо грудинки під пресом витримується півдня в холодному місці.

Шаг - 1
02

Для маринаду розбавити у воді 4 ст.л. солодкого кетчупу, 3 ст.л. домашнього оцту, 1 ст.л. суміші перців, подрібнений часник і 1,5 ст.л. солі.

Шаг - 2
03

Просочену маринадом грудинку просушити і способом гарячого копчення коптити 6 годин при + 80 °. Готову грудинку можна поєднувати з гірчичним або сметанним соусом.

Шаг - 3

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: