Укр
Рус
Грінки Закуски Російська кухня

Грінки з часником і сиром

( 4.7143 4 521 21 оцінка)

3589 - переглядів
25 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Грінки з часником і сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Грінки з часником і сиром - універсальний варіант гарної закуски, яку можна подавати на святковий стіл, а також смачного швидкого перекусу, який по-швидкому готується і не вимагає особливих зусиль. Невитіювата проста страва виходить пікантною, пряною і оригінальною, тому користується такою популярністю. Грінки з часником і сиром обов'язково привернуть увагу навіть самих примхливих гурманів, адже вони яскраві і апетитні на вигляд і мають неймовірний аромат.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Грінки з часником і сиром" (на 100 грам)

  • Білки9.8 гр.
  • Жири18.5 гр.
  • Вуглеводи13.2 гр.
  • Калорії264 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Беремо скибочки французького хліба і намазуємо на них не дуже товстий шар вершкового масла. Занадто тонким його робити не потрібно, але і переборщувати з маслом теж не варто. Після цього посипаємо скибочки хліба сіллю.

Крок - 1
02

Далі ретельно миємо, чистимо від насіння і нутрощів зелений перець чилі, а потім нарізаємо його на тоненькі колечка, якими посипаємо майбутні грінки.

Крок - 2
03

Наступним йде сир моцарелла, який натираємо на дрібній тертці, а потім акуратно викладаємо на хліб.

Крок - 3
04

Після цього чистимо часник від лушпиння і подрібнюємо його за допомогою гострого ножа або пропускаємо через чеснокодавку. Потім також викладаємо його на хліб.

Крок - 4
05

Потім посипаємо пластівцями червоного перцю, а зверху знову притрушуємо натертою моцарелою. Слід зазначити, що ви можете також використовувати будь-які інші спеції, які ви любите.

Крок - 5
06

Тепер викладаємо грінки на розігріту сковорідку, накриваємо кришкою і залишаємо смажитися на невеликому вогні близько 5 хвилин. Цього часу цілком вистачить, щоб знизу хліб підсушився і вийшов хрустким, а зверху добре розплавився сир.

Крок - 6
07

Також грінки з часником і сиром можна приготувати в духовці. Для цього їх потрібно запікати близько 10 хвилин при температурі 180 градусів. Готові грінки залишаємо трохи охолонути, а потім розрізаємо скибочки навпіл по діагоналі і отримуємо кілька трикутних бутерброда, красивих і апетитних на вигляд і з апетитним аромат.

Крок - 7
08

Викладаємо нашу страву на тарілку і подаємо до столу. Дуже добре грінки з сиром і часником поєднуються з різними соусами будь-якого смаку. Ця страва буде добре виглядати і на святковому столі, і під час простого прийому їжі. Пригощайте гостей і насолоджуйтеся самі цією вдалою і простою стравою і поповнюйте своє меню хорошими закусками.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Морозиво рецепт в морожениці - покроковий рецепт, фото 1 Морозиво рецепт в морожениці 45 3 3 з 5 - детальніше -
Газований яблучний сидр - покроковий рецепт, фото 1 Газований яблучний сидр 25 1 2 з 5 - детальніше -
Локшина удон з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Локшина удон з овочами 45 3 3 з 5 - детальніше -
Хліб з насінням - покроковий рецепт, фото 1 Хліб з насінням 60 1 2 з 5 - детальніше -