Укр
Рус
Грінки Закуски Французька кухня

Грінки з батона з яйцем на сніданок

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

779 - переглядів
25 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Грінки з батона з яйцем на сніданок - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня, Марокканська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для дітей , Для годуючих мам, Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Апетитні і хрусткі грінки з яйцем і молоком - страва з нашого дитинства. Цей простий рецепт виручить, коли необхідно швидко і без клопоту приготувати ситний перекус.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Грінки з батона з яйцем на сніданок" (на 100 грам)

  • Білки5.5 гр.
  • Жири11.4 гр.
  • Вуглеводи29.3 гр.
  • Калорії254 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування солодких грінок, можна використовувати білий хліб або батон. Щоб отримати ідеально рівні скибочки, краще купувати готовий нарізний продукт. В іншому випадку використовуйте злегка підсушений хліб. Якщо продукт свіжий, потримайте його кілька хвилин в морозильній камері. Хліб не кришиться, і ви з легкістю наріжете його на необхідні скибочки.

Крок - 1
02

Яйця ретельно вимийте під проточною водою з використанням дезінфікуючих засобів. Вбийте їх в глибоку миску. Додайте молоко кімнатної температури, невелику кількість солі і ванільний цукор. Злегка збийте суміш виделкою або вінчиком, до однорідного стану.

Крок - 2
03

Хлібні скибочки занурте в молочно-яєчну суміш і потримайте кілька секунд. Вони повинні гарненько просочитися, але при тім не розмокнути. Викладіть шматочки на блюдо.

Крок - 3
04

Поставте на плиту сковороду. Влийте оливкову або соняшникову оліяю і розігрійте її на середньому вогні. Викладіть в жаровню хліб і обсмажте протягом 1-2 хвилин до утворення золотистої скоринки. Переверніть скибочки, і таким же чином обсмажте з іншого боку. Грінки готуються дуже швидко. Постійно стежте за процесом, щоб хліб не підгорів.

Крок - 4
05

Підсмажений хліб викладіть на блюдо, застелене паперовими рушниками. Це дасть можливість позбавити страву від надлишків олії.

Крок - 5
06

Подавайте грінки гарячими на порціонному блюді. Полийте їх фруктовим або ягідним варенням. Можна додати згущене молоко, мед, кленовий сироп або інші добавки до смаку. Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти