Укр
Рус
Грінки Закуски Російська кухня

Грінки в мікрохвильовці

( 4.8000 4 515 15 оцінок)

1754 - переглядів
35 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Грінки в мікрохвильовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В мікрохвильовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Багато хто вважає, що мікрохвильова піч потрібна на кухні для того, щоб розігрівати готову їжу або розморожувати продукти, але в ній, виявляється, можна готувати різні страви. Надзвичайно смачними і ароматними в мікрохвильовці виходять грінки, які готувати легко і дуже зручно. Адже не потрібно довго возитися з обсмажуванням шматочків хліба або булки, та й на смак грінки в мікрохвильовці набагато смачніше, хоча в тій чи іншій мірі це залежить від добавок. Гарячі, хрусткі грінки стануть відмінним швидким сніданком для вашої родини, а ще відмінною добавкою до перших страв.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Грінки в мікрохвильовці" (на 100 грам)

  • Білки6.7 гр.
  • Жири5.4 гр.
  • Вуглеводи15.2 гр.
  • Калорії141 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Здавалося б, ну що може бути складного в приготуванні банальних грінок, щоб ще цього і вчитися. Але суть не в тому, щоб просто посмажити хліб, головне приправи до грінок, від яких, в загальному то і залежить смак цієї швидкої їжі. Спочатку приготуємо свого роду начинку для наших грінок, для чого необхідно приготувати деякі інгредієнти. У чашку або піалу вливаємо оливкову олію. Добре перчимо чорним меленим перцем і перемішуємо.

Крок - 1
02

Стручок зеленого перцю чилі промиваємо, чистимо від насіння і дрібно нарізаємо, додаємо в чашку, і знову перемішуємо.

Крок - 2
03

Зубок часнику чистимо від лушпиння та дрібно шаткуємо, змішуємо з іншими інгредієнтами, якими будемо змащувати грінки.

Крок - 3
04

Хліб нарізаємо квадратиками по величині цілої буханки товщиною приблизно 1 сантиметр, укладаємо на металеву підставку у формі решітки. За допомогою кулінарного пензлика змащуємо оливковою олією з приправами кожну скибочку хліба і залишаємо, щоб трохи просочилися.

Крок - 4
05

Тим часом в окрему посудину кладемо вимиті і дрібно нарізані томати. Вони повинні бути досить твердими, щоб не розтікалася рідина. А ще додаємо подрібнений зелений перець. Після цього висипаємо пластівці чилі.

Крок - 5
06

Зелень кинзи миэмо, трохи обсушуємо і нарізавши, додаємо до томатів. Твердий сир тремо стружкою і частину додаємо до решти інгредієнтів.

Крок - 6
07

Тепер все добре перемішуємо і викладаємо приготовлену суміш на скибочки хліба, розподіляємо ложкою по всій поверхні хлібного тосту і посипаємо зверху потертим сиром.

Крок - 7
08

Тепер поміщаємо решітку з приготованими хлібними бутербродами в мікрохвильовку. Готуємо протягом 3-4 хвилин і ароматні, гостренькі і неймовірно смачні грінки готові.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Форшмак - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак 45 4 2 з 5 - детальніше -
Смачний бургер - покроковий рецепт, фото 1 Смачний бургер 45 2 2 з 5 - детальніше -
Варення з агрусу - покроковий рецепт, фото 1 Варення з агрусу 70 1 3 з 5 - детальніше -
Маринад для грибів соєвий соус - покроковий рецепт, фото 1 Маринад для грибів соєвий соус 40 1 2 з 5 - детальніше -
?>