Укр
Рус
Грінки Закуски Російська кухня

Грінки в духовці

( 4.9091 4 511 11 оцінок)

2566 - переглядів
30 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Грінки в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Якщо вам потрібно по-швидкому приготувати смачний сніданок або ж що-небудь на перекус, тоді відмінно підійде рецепт грінок в духовці. Це прекрасна страва, що можна приготувати з мінімальної кількості продуктів, отримавши в результаті смачну їжу. Грінки готують різними способами і в різних варіантах, але ми пропонуємо зупинитися саме на приготуванні їх в духовці. У нас вийде натуральна страва без невідомих добавок, як наприклад сухарики з магазинів. А щоб наші грінки вийшли ще ситніше, пропонуємо додати ще пару інгредієнтів, які завжди можна знайти в холодильнику. Щоб приготувати грінки в духовці нам буде потрібно буквально 10 хвилин і мінімум зусиль.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Грінки в духовці" (на 100 грам)

  • Білки16.1 гр.
  • Жири19.3 гр.
  • Вуглеводи8.4 гр.
  • Калорії285 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Отже, беремо скибочки хліба і намазуємо на один бік тоненький шар вершкового масла. Потім звичайною чайною ложкою придавлюємо м'якуш хліба, щоб утворилося певне поглиблення.

Крок - 1
02

Цей бік хліба ми теж намазуємо вершковим маслом. Дуже важливо не перестаратися з маслом, інакше грінки вийдуть занадто жирними, що навряд чи сподобається вам на смак.

Крок - 2
03

Тепер беремо деко (або будь-яку форму для запікання), застеляємо його пергаментним папером і викладаємо на нього наші майбутні грінки.

Крок - 3
04

У ямочку на хлібі розбиваємо акуратно куряче яйце. Намагаємося зробити це так, щоб не пошкодити оболонку жовтка. Після цього солимо яйця на свій смак, а також додаємо чорний мелений перець.

Крок - 4
05

Тепер наріжемо на маленькі скибочки сир (можна використовувати будь-який твердий сир, який ви любите) і викладаємо його по периметру нашого хліба так, щоб шматочки не плавали в яйці, а лежали на краях хліба.

Крок - 5
06

Також натремо на тертці сир пармезан (якщо такого немає в наявності, можна також використовувати будь-який інший сир) і посипаємо їм яйце.

Крок - 6
07

Тепер залишається відправити в попередньо розігріту духовку наші заготовки і трохи почекати. Через кілька хвилин дістаємо з духовки вже готову страву. Грінки виходять неймовірно красивими і апетитними на вигляд, за рахунок скибочок сиру і яєчного жовтка створюється враження, що на хлібі намальована квіточка.

Крок - 7
08

Сам хліб добре присмажується в духовці і має гарну хрустку скоринку. По суті ми з'єднуємо яєчню з гарячим бутербродом з сиром, що робить цю страву дуже вдалою. Грінки в духовці - це виграшний варіант смачного сніданку, який швидко і легко приготувати, а в результаті отримати прекрасну, ситну, ефектну страву, що сподобається вам і вашим домочадцям і стане одним з улюблених сніданків або перекусів.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Курячий рулет з омлетом - покроковий рецепт, фото 1 Курячий рулет з омлетом 85 4 3 з 5 - детальніше -
Такос в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Такос в домашніх умовах 40 2 3 з 5 - детальніше -
Куряче філе в сирі - покроковий рецепт, фото 1 Куряче філе в сирі 50 4 3 з 5 - детальніше -
?>