Укр
Рус
Грінки Закуски Російська кухня

Грінки з молоком

( 4.8889 4 518 18 оцінок)

2065 - переглядів
30 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Грінки з молоком - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Багато хто знає, що для гарного настрою на весь день дуже важливий смачний, легкий сніданок. Прекрасним варіантом легкого і незвичайно смачного сніданку є грінки з молоком. Способів приготування існує дуже багато, так як ця закуска популярна по всьому світу. Їх можна зробити як солоними, так і солодкими, в залежності від ваших власних уподобань і смаків. У будь-якому варіанті вони стануть прекрасним доповненням до ранкової кави або чаю, а так само какао для дітей.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Грінки з молоком" (на 100 грам)

  • Білки5.4 гр.
  • Жири7.3 гр.
  • Вуглеводи29.8 гр.
  • Калорії221 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку в окрему ємність розбиваємо яйця, вливаємо молоко, потім додаємо ванільний екстракт (якщо немає в рідкому вигляді, можна використовувати сухий), засипаємо цукор, сіль і все гарненько збиваємо вінчиком, щоб всі компоненти як слід перемішалися.

Крок - 1
02

Після цього беремо батон або будь-який інший білий хліб. Бажано купувати вже нарізаний, це спростить завдання і заощадить трохи часу на нарізку. Отже, кожну скибочку батона добре умочуємо в приготованій суміші і викладаємо на деко, який краще застелити пергаментним папером.

Крок - 2
03

Потім накриваємо наші грінки харчовою плівкою і відправляємо в холодильник хоча б на кілька хвилин, щоб батон якомога краще просочився.

Крок - 3
04

Після цього потрібно відразу включити духовку, щоб вона розігрівалася, а потім посипаємо кожен шматочок кокосовою стружкою. Якщо ви можете собі дозволити використовувати свіжий кокос - тоді натирайте його на тертку і посипайте їм наші грінки.

Крок - 4
05

Тепер відправляємо деко в духовку на кілька хвилин (приблизно 7-10). За цей час грінки досить запекутся. А ми тим часом займемося приготуванням соусу. Для цього в сотейник наливаємо ананасовий сік і кидаємо коричневий цукор.

Крок - 5
06

Потім ставимо на невеликий вогонь і, постійно помішуючи, готуємо, поки цукор повністю не розтане, а суміш набуде коричневий відтінок. Після цього додаємо нарізаний кубиками ананас і продовжуємо готувати близько 10 хвилин.  

Крок - 6
07

Якщо ми використовуємо консервований ананас, тоді досить і 5 хвилин. Після цього додаємо в сотейник вершкове масло, ром і перемішуємо вміст. Ми залишаємо соус готуватися ще на хвилину і знімаємо з вогню. Тепер дамо йому охолонути.

Крок - 7
08

А тим часом можна помити, очистити і нарізати свіжі фрукти на ваш розсуд. Відмінно поєднуються ківі і полуниця.

Крок - 8
09

Готові грінки красивого жовтого кольору викладаємо на тарілку, поливаємо неймовірно смачним ананасовим соусом і прикрашаємо фруктами і ягодами. Ця страва не залишить байдужою нікого з дорослих, не кажучи вже про дітей, які без ума від красивих і смачних солодощів.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Дієтичний цибулевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Дієтичний цибулевий суп 45 2 2 з 5 - детальніше -
Жульєн з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Жульєн з печінки 50 4 3 з 5 - детальніше -
Фондю з вином - покроковий рецепт, фото 1 Фондю з вином 55 2 3 з 5 - детальніше -
Вафлі хрусткі в вафельниці - покроковий рецепт, фото 1 Вафлі хрусткі в вафельниці 65 4 3 з 5 - детальніше -
?>