Укр
Рус
Грінки Закуски Німецька кухня

Грінки на сковороді

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

802 - переглядів
25 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Грінки на сковороді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Німецька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Хоч скільки приготуй - все одно мало буде. Грінки на сковороді - відмінна ідея для сімейного сніданку, який оцінять всі без винятку.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Грінки на сковороді" (на 100 грам)

  • Білки7.9 гр.
  • Жири11.4 гр.
  • Вуглеводи21.3 гр.
  • Калорії227 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Грінки, приготовані за даним рецептом, не звичайні, а з сирною начинкою. Тому вони виходять дуже соковиті і ароматні. На багато смачніше всіх відомих грінок без начинки. Тому на самому початку приготування цієї страви займіться підготовкою начинки. Візьміть чисту глибоку миску і відправте в неї сир.

Крок - 1
02

Сир ретельно роздавіть за допомогою вилки. Додайте сіль і мелену паприку. Від головки часнику відокремте необхідну кількість зубчиків, очистіть їх від лушпиння. Натріть часник на дрібній тертці або пропустіть через чеснокодавку. Подрібнений часник відправте в миску з сиром.

Крок - 2
03

Ретельно перемішайте сир, часник, паприку і сіль. Потім додайте густі вершки і знову все ретельно перемішайте. Начинка для грінок готова.

Крок - 3
04

На робочу поверхню або кухонну дошку розкладіть половину від зазначеної в рецепті кількості скибочок хліба. Сирну начинку приблизно розділіть на рівні частини і за допомогою чайної ложки намажте на скибочки. Намазаний хліб накрийте залишеними скибочками.

Крок - 4
05

Дістаньте чисту миску і налийте в неї необхідну кількість молока. В іншу чисту миску розбийте кілька курячих яєць. За допомогою вилки збийте яйця до однорідного стану. Грінки з сирною начинкою спочатку потрібно занурити по обидва боки в молоко, а потім у збиті яйця. Хлібна скоринка повинна добре просочитися обома інгредієнтами.

Крок - 5
06

У чисту і суху сковорідку налийте невелику кількість рослинної олії і поставте на вогонь. Коли олія нагріється, відправте в сковорідку грінки, просочені молочно - яєчною сумішшю. Обсмажте з обох сторін до красивого золотистого кольору.

Крок - 6
07

Щоб грінки були добре просмаженими і м'якими всередині, їх краще обсмажити на сковороді з кришкою. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Брускета з чорного хліба - покроковий рецепт, фото 1 Брускета з чорного хліба 25 1 3 з 5 - детальніше -
Зефір з желатином - покроковий рецепт, фото 1 Зефір з желатином 45 3 3 з 5 - детальніше -
Бургер з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Бургер з куркою 50 2 3 з 5 - детальніше -