Укр
Рус
Грінки Закуски Італійська кухня

Грінки із часником до пива

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

647 - переглядів
25 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Грінки із часником до пива - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Грінки з часником до пива - чудова закуска, яка підходить до багатьох страв. Пропонуємо легкий рецепт їхнього приготування в домашніх умовах. Такі грінки робляться буквально за хвилини, а виходять рум'яними, хрусткими, ароматними та напрочуд апетитними.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Грінки із часником до пива" (на 100 грам)

  • Білки6.3 гр.
  • Жири7.7 гр.
  • Вуглеводи45.4 гр.
  • Калорії288 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Вершкове масло вийміть із холодильника заздалегідь, щоб воно встигло розм'якшитися. Викладіть масло в миску для змішування.

Крок - 1
02

Часник очистіть від лушпиння і дрібно порубайте ножем або пропустіть через ченокодавку, а потім відправте в миску з олією.

Крок - 2
03

Всипте на смак сіль і перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 3
04

Французький багет або звичайний батон наріжте скибочками товщиною приблизно 1 см. Кожен з них змастіть з обох сторін часниково-масляною сумішшю.

Крок - 4
05

На суху сковорідку покладіть шматочок пергаменту, щоб хліб під час приготування не підгорів і не пристав на дно. Поставте сковороду на плиту, увімкніть середній вогонь і викладіть на пергамент підготовлені скибочки багету.

Крок - 5
06

Смажте грінки до зарум'янювання знизу. Потім переверніть скибочки і підсмажте з іншого боку.

Крок - 6
07

Готові грінки викладете на серветку або паперовий рушник, щоб він увібрав надлишки жиру, злегка остудіть і присипте зверху сушеною петрушкою. Після обсмажування з часниковою олією хліб стає дуже ароматним і хрустким.

Крок - 7
08

Подавайте грінки з часником до пива, супу, борщу, смаженим морепродуктам та іншим другим та першим стравам, кладіть у салати. Таке доповнення зробить обід чи перекус цікавішим та смачнішим. Ви полюбите часникові грінки і часто робитимете їх для себе і близьких. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Ягідне повидло - покроковий рецепт, фото 1 Ягідне повидло 90 1 3 з 5 - детальніше -
Французький омлет - покроковий рецепт, фото 1 Французький омлет 25 2 2 з 5 - детальніше -
Копчена курка в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Копчена курка в домашніх умовах 70 1 2 з 5 - детальніше -