Грінка з яйцем на сніданок — доступний, ситний та апетитний варіант ранкової страви. Пропонуємо легкий рецепт приготування. Яйце в грінці виходить смачним, симпатично виглядає на столі, добре насичує і тому стане однією з улюблених страв на сніданок.
Розігрійте на сковороді рослинне масло і підсмажте на ньому скибочку тостового хліба до золотаво-коричневої скориночки з обох боків.
Готову грінку викладіть на тарілку та остудіть. За допомогою спеціальної форми виріжте в центрі хліба коло.
Серединку вийміть, а скоринку, що залишилася, поверніть на сковороду.
Яйце вимийте, просушіть і розбийте в порожнисту серединку скибочки, намагаючись, щоб жовток залишився цілим, а білок не розтікся. 77 Смажте яєчню-глазунью на сковороді до готовності, а потім перекладіть на тарілку.
Грінка з яйцем на сніданок готова. Залишилося лише сервірувати страву. Покладіть поруч із яйцем раніше вирізану із хліба серединку.
З консервованої квасолі злийте рідину і викладіть кілька бобів на тарілку (поряд із грінкою та на саму яєчню).
З консервованого зеленого горошку теж злийте рідину і викладіть зерна на яєчню.
Руколу вимийте, обтрусіть від вологи та прикрасьте зеленими гілочками страву. Після цього простий, але смачний та поживний сніданок можна подавати на стіл. Грінка з яйцем робиться легко і швидко, що дуже зручно з ранку, коли поспішаєш на роботу чи до школи.
Випадкові рецепти