Укр
Рус
Грибний суп Перші страви Грузинська кухня

Грибний суп з глив швидко і смачно

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

729 - переглядів
50 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Грибний суп з глив швидко і смачно - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Грузинська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Грибний суп з глив - швидкий і смачний, як класичний! Представляємо вам смачну альтернативу класичному супу з грибів. Ті, хто не любить готувати довго перші страви, оцінять цей грибний суп. Ви можете точно замінити гриби гливами, і в будь-якому випадку це буде дуже смачно.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Грибний суп з глив швидко і смачно" (на 100 грам)

  • Білки5.2 гр.
  • Жири14.8 гр.
  • Вуглеводи4.5 гр.
  • Калорії176 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У каструлю засипте в першу чергу попередньо очищену від лушпиння та дрібно нарізану ріпчасту цибулю. Потім додайте нарізаний кубиками бекон і обсмажте в невеликій кількості рослинного масла, постійно помішуючи.

Крок - 1
02

Далі ретельно вимийте під проточною водою і на обробній дошці наріжте тонкими смужками гливи. Додайте смужки глив в каструлю до решти інгредієнтів. Приправте все сіллю і чорним меленим перцем і добре перемішайте.

Крок - 2
03

Додайте в каструлю заздалегідь вичищений і нарізаний невеликими кубиками червоний перець, перемішайте, і смажте все кілька хвилин. Потім залийте все підготовленою заздалегідь гарячою водою і додайте чебрець, перемішайте і доведіть до кипіння, варіть близько 20 хвилин.

Крок - 3
04

Помістить заздалегідь очищену від шкірки і натерту на крупній тертці моркву в невелику сковороду з рослинним маслом, і смажте на слабкому вогні, постійно помішуючи.

Крок - 4
05

Додайте моркву в суп і варіть ще 5 хвилин. Зніміть каструлю з вогню і приготуйте кремову суміш.

Крок - 5
06

У містку миску залийте заздалегідь відокремлені яєчні жовтки і перемішайте з вершками. Щоб вершкова маса і суп добре поєднувалися, додайте спочатку один ополоник супу в суміш і змішайте, потім додайте ще один і добре перемішайте. Потім вилийте вершкову суміш в каструлю і енергійно перемішайте.

Крок - 6
07

Грибний суп з глив готовий. Страва готується швидко і смачно. Подайте суп негайно, гарячим з нашаткованою зеленою петрушкою. Насолоджуйтесь своїм творінням! Суп з глив так само можна приправити оцтом або лимонним соком. Можна ще приправити перцем і додати в вершки зубчики подрібненого часнику, тоді отримаєте пряну нотку.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Лагман - покроковий рецепт, фото 1 Лагман 100 6 4 з 5 - детальніше -
Солянка з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Солянка з картоплею 50 6 4 з 5 - детальніше -
Голубці без м’яса - покроковий рецепт, фото 1 Голубці без м’яса 60 6 3 з 5 - детальніше -
Локшина з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Локшина з овочами 45 6 2 з 5 - детальніше -