Укр
Рус
Суп-пюре Перші страви Французька кухня

Грибний суп-пюре

( 4.9000 4 510 10 оцінок)

1273 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Грибний суп-пюре - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня, Югославська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити, Збивати

опис

Грибний суп-пюре з горіхами - ідеальна перша страва для смачного і ситного обіду. У рецепті немає м'ясних продуктів, тому він підійде вегетаріанцям. Вершкову текстуру супу-пюре надають жирні вершки з коров'ячого молока. Якщо хочете зробити страву пісною, використовуйте їх рослинний аналог, наприклад, кокосові вершки або пасту з кешью, і не доповнюйте подачу козячим сиром.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Грибний суп-пюре" (на 100 грам)

  • Білки2.4 гр.
  • Жири14 гр.
  • Вуглеводи3.7 гр.
  • Калорії155 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте в каструлі оливкову олію. Ріпчасту цибулю і часник очистіть від лушпиння і наріжте невеликими шматочками. Цибулю-порей і стебло селери вимийте, просушіть і теж наріжте шматочками. Надішліть подрібнені овочі в каструлю з розігрітим маслом і смажте до м'якості.

Крок - 1
02

Коли цибуля стане злегка прозорою, додайте нарізані четвертинками печериці та подрібнені шматочками гливи і перемішайте.

Крок - 2
03

Всипте очищені горіхи. Ми використовуємо пекан, але можна взяти волоські горіхи або будь-які інші на ваш розсуд. Помішуючи, смажте інгредієнти на середньому вогні, поки з грибів не випарується волога.

Крок - 3
04

Влийте в страву овочевий бульйон, посоліть, поперчіть, перемішайте і варіть 10 хвилин. Потім вимкніть вогонь і злегка остудіть суп.

Крок - 4
05

Перелийте вміст каструлі в чашу блендера, додайте жирні вершки (мінімум 33%) і перебийте інгредієнти до однорідності. На це піде близько 30 секунд.

Крок - 5
06

Розігрійте в каструлі вершкове масло (якщо готуєте пісний суп-пюре, використовуйте масло рослинне) і обсмажте на ньому нарізані дрібними кубиками печериці.

Крок - 6
07

Коли піде волога і гриби стануть золотистими, влийте вершково-грибне пюре. Помішуючи, варіть все разом на середньому вогні ще 10 хвилин.

Крок - 7
08

Готовий грибний суп-пюре перелийте з каструлі в супницю, прикрасьте подрібненими горіхами і шматочками козячого сиру. Подавайте з грінками і свіжим чебрецем. Суп-пюре з грибів і горіхів виходить дуже ніжним, ароматним і смачним. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Картопля з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Картопля з м’ясом 80 5 3 з 5 - детальніше -
Морозиво пудинг з сухофруктами - покроковий рецепт, фото 1 Морозиво пудинг з сухофруктами 35 3 3 з 5 - детальніше -
Малиново манний пудинг - покроковий рецепт, фото 1 Малиново манний пудинг 60 4 3 з 5 - детальніше -
Какао з молоком - покроковий рецепт, фото 1 Какао з молоком 10 2 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пиріг з капустою - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг з капустою 50 5 4 з 5 - детальніше -
Мус з манкою - покроковий рецепт, фото 1 Мус з манкою 45 3 3 з 5 - детальніше -
Пісочне печиво з джемом - покроковий рецепт, фото 1 Пісочне печиво з джемом 55 4 3 з 5 - детальніше -
Вареники з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Вареники з м’ясом 45 3 3 з 5 - детальніше -