Укр
Рус
Грибний суп Перші страви Російська кухня

Грибний суп

( 4.9167 4 512 12 оцінок)

1302 - переглядів
50 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Грибний суп - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Грибний суп - це ароматна і зовсім не складна в приготуванні перша страва, яка актуальна і затребувана завжди. У нього насичений смак, а головне безліч варіацій приготування. Грибний суп готують з додаванням м'яса або ж пісний, з використанням різних круп або ж просто овочів. Експериментуйте і насолоджуйтеся результатами.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Грибний суп" (на 100 грам)

  • Білки1.1 гр.
  • Жири3.9 гр.
  • Вуглеводи2.3 гр.
  • Калорії50 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку займіться грибами. У цьому рецепті можна використовувати будь-які їстівні гриби, але ми зупинилися на найдоступніших шампиньонах. Отже, гриби ретельно помийте проточною водою і на обробній дошці наріжте великими шматочками.

Крок - 1
02

Помістіть невелику сковороду на плиту, укладіть в неї подрібнені шампіньйони і починайте обсмажувати на сильному вогні. Коли вся рідина з грибів в сковороді випарується, залийте до грибів рослинне масло, зменшіть трохи вогонь і продовжуйте смажити, періодично помішуючи, до появи легкої скоринки на печерицях. Приберіть сковороду з вогню і відставте на час.

Крок - 2
03

А самі очистіть від шкірки картоплю і на кухонній дошці наріжте невеликими кубиками. Помістіть глибоку каструлю з водою на плиту, укладіть в неї подрібнену картоплю і доведіть до кипіння.

Крок - 3
04

Тим часом очистіть від лушпиння ріпчасту або червону цибулю і дрібно її нашаткуйте. Потім звільніть від шкірки моркву і натріть на самій великій тертці або ж наріжте теж невеликими квадратами.

Крок - 4
05

Присмажені печериці відправте в каструлю до кипівшої картоплі, а в цю ж сковорідку налийте олію і покладіть раніше подрібнені цибулю з морквою. Обсмажуйте овочі на середньому вогні, постійно помішуючи, до легкого їх розм'якшення, близько 5 хвилин, а потім відразу відправте в киплячий суп.

Крок - 5
06

Далі на дрібній тертці натріть плавлений сирок і повільно закиньте в каструлю, постійно помішуючи, щоб сирний продукт правильно розчинився і створив певну густоту в страві. На цьому етапі рясно посоліть вміст каструлі і приперчіть чорним меленим перцем.

Крок - 6
07

Накрийте киплячий суп кришкою, зменшіть до мінімуму вогонь і залиште томитися приблизно на 15 хвилин. Далі відкрийте кришку, засипте в каструлю заздалегідь вимитий і нашаткований кріп, перемішайте і прокип'ятіть ще деякий час.

Крок - 7
08

Розлийте готовий грибний суп в супниці і швидше подавайте рідним і близьким до обіднього столу.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Кетчуп - покроковий рецепт, фото 1 Кетчуп 80 1 2 з 5 - детальніше -
Перець фарширований капустою - покроковий рецепт, фото 1 Перець фарширований капустою 50 4 3 з 5 - детальніше -
Манти в пароварці - покроковий рецепт, фото 1 Манти в пароварці 95 5 3 з 5 - детальніше -
Свинина з локшиною по-тайськи - покроковий рецепт, фото 1 Свинина з локшиною по-тайськи 50 3 3 з 5 - детальніше -