Укр
Рус
Грибний суп Перші страви Російська кухня

Грибний суп з печерицями

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

1480 - переглядів
65 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Грибний суп з печерицями - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Створити чудовий грибний суп з печерицями під силу кожній господині, а знайти усіма улюблені і доступні грибочки реально в будь-якому маркеті або на ринку.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Грибний суп з печерицями" (на 100 грам)

  • Білки1 гр.
  • Жири2.9 гр.
  • Вуглеводи2.8 гр.
  • Калорії43 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу очистіть від шкірки картоплю і на обробній дошці наріжте невеликими кубиками. Також звільніть від шкірки моркву і натріть на самій великій тертці.

Крок - 1
02

Потім помістіть велику каструлю на плиту, налийте в неї воду і закип'ятіть. Покладіть в киплячу воду раніше нарізану картоплю і, зменшивши вогонь, продовжуйте варити овоч приблизно 10-15 хвилин.

Крок - 2
03

А в цей час очистіть від лушпиння червону цибулю (можна використовувати звичайну ріпчасту) і на обробній дошці дрібно її нашаткуйте. Потім помістіть невелику сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне масло і добре розігрійте. Викладіть в гаряче масло, раніше подрібнену цибулю.

Крок - 3
04

Смажте цибулю, помішуючи, пару хвилин, а потім викладіть ще в сковорідку, раніше натерту моркву і обсмажуйте, періодично помішуючи, до розм'якшення овочів, близько 8 хвилин.

Крок - 4
05

Далі викладіть приготовлену морквяно-цибульну засмажку в каструлю з картоплею, ретельно перемішайте, і залиште вміст варитися на повільному вогні.

Крок - 5
06

Далі займіться практично головним інгредієнтом цієї страви - печерицями. Під проточною водою ретельно помийте гриби і наріжте досить великими шматками. Помістіть глибоку сковорідку на плиту і добре розігрійте. Покладіть в гарячу сковорідку подрібнені шампіньйони і починайте обсмажувати.

Крок - 6
07

Коли побачите, що рідина в сковорідці (що утворилася з печериць) повністю випарувалася, додайте в ємність рослинне масло і продовжуйте обсмажувати, до утворення легкої скоринки на грибах. Потім викладіть обсмажені печериці в каструлю, рясно все посоліть, приперчіть чорним меленим перцем, киньте лавровий лист і продовжуйте варити майбутній суп.

Крок - 7
08

Потім на крупній тертці натріть сир (можна використовувати як твердий, так і м'який вид сиру, головне, щоб він добре розплавлявся в гарячій воді) надішліть його в каструлю до решти інгредієнтів. Ретельно все перемішайте і залиште страву томитися на повільному вогні ще близько 20 хвилин.

Крок - 8
09

Далі розлийте готовий грибний суп з печерицями в глибокі мисочки і подавайте зі свіжим хлібом до обіднього столу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Курячі нагетси - покроковий рецепт, фото 1 Курячі нагетси 50 3 3 з 5 - детальніше -
Круасани - покроковий рецепт, фото 1 Круасани 85 3 3 з 5 - детальніше -
Великодній куліч сирний з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Великодній куліч сирний з сиром 55 1 3 з 5 - детальніше -