Укр
Рус
Поділитися

Грибний суп пюре з вершками

(4.662 оцінки)
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Грибний суп пюре з вершками - покроковий рецепт, фото 1

опис

Ще до страв європейської кухні відносять суп з грибами. Основним інгредієнтом є всілякі гриби - лисички, опеньки, шампіньйони або білі.

Інгредієнти

Вершки 20 %200 мл.
Перець чорний мелений2 щіп.
Борошно пшеничне2 ст.л
Вершкове масло40 г.
Масло рослинне2 ст.л
Цибуля2 шт.
Бульйон600 мл.
Сіль2 щіп.
Печериці500 г.
01

Печериці промиваються, нарізається цибуля. 15-20 хвилин з використанням рослинної олії обсмажуються печериці та цибуля  з дрібкою солі і меленим перцем до м'якості.

Шаг - 1
02

Потім викладаються в блендер з 1/3 частиною бульйону і подрібнюються до кремоподібної  пасти.

Шаг - 2
03

У каструлі розтоплюється масло вершкове і засмажується з 2 ст.л. борошна хвилин  2.

Шаг - 3
04

Потім вливаються вершки, доводяться до кипіння і знімаються з вогню. В кінці слід посолити, додати перець і подавати з грінками.  

Шаг - 4

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: