Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Грибний суп пюре з вершками

( 4.5000 4 5 2 оцінки)
40 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Грибний суп пюре з вершками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Ще до страв європейської кухні відносять суп з грибами. Основним інгредієнтом є всілякі гриби - лисички, опеньки, шампіньйони або білі.

Інгредієнти

Вершки 20 %200 мл.
Перець чорний мелений2 щіп.
Борошно пшеничне2 ст.л
Вершкове масло40 г.
Масло рослинне2 ст.л
Цибуля2 шт.
Бульйон600 мл.
Сіль2 щіп.
Печериці500 г.

Покроковий рецепт

01

Печериці промиваються, нарізається цибуля. 15-20 хвилин з використанням рослинної олії обсмажуються печериці та цибуля  з дрібкою солі і меленим перцем до м'якості.

Крок - 1
02

Потім викладаються в блендер з 1/3 частиною бульйону і подрібнюються до кремоподібної  пасти.

Крок - 2
03

У каструлі розтоплюється масло вершкове і засмажується з 2 ст.л. борошна хвилин  2.

Крок - 3
04

Потім вливаються вершки, доводяться до кипіння і знімаються з вогню. В кінці слід посолити, додати перець і подавати з грінками.  

Крок - 4

Оцінити рецепт