Укр
Рус
Грибний суп Перші страви Польська кухня

Грибний суп без м’яса

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

1077 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Грибний суп без м’яса - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Польська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Грибний суп без м'яса — апетитна та поживна вегетаріанська страва. У грибах багато рослинного білка, тому, незважаючи на відсутність м'яса, суп добре насичує. При цьому в нього ніжна, вершкова текстура та незрівнянний аромат. Як приготувати смачний грибний крем без м'яса, покроково описано в рецепті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Грибний суп без м’яса" (на 100 грам)

  • Білки1.2 гр.
  • Жири4.3 гр.
  • Вуглеводи3.8 гр.
  • Калорії60 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Печериці протріть вологою серветкою від забруднень і видаліть у грибів ніжки. Половину капелюшків нашаткуйте тонкими слайсами, а половину дрібно поріжте ножем. За бажанням ніжки печериць теж можна подрібнити і додати в страву.

Крок - 1
02

Цибулю очистіть від лушпиння і дрібно поріжте. Скибочки хліба наріжте невеликими кубиками.

Крок - 2
03

Розігрійте на плиті сковороду без олії, викладіть туди кубики хліба і, помішуючи, смажте до рум'яності з усіх боків.

Крок - 3
04

У каструлі розтопіть вершкове масло і обсмажте на ньому подрібнену цибулю до прозорості.

Крок - 4
05

Додайте в каструлю з цибулею нарізані гриби (і кубики, і слайси). Перемішайте та смажте до м'якості.

Крок - 5
06

В окрему миску влийте воду та розведіть у ній порошок для приготування овочевого супу-пюре.

Крок - 6
07

Відправте суміш в каструлю з грибами і цибулею і, постійно помішуючи, доведіть до кипіння. Варіть, поки бульйон не стане густішим.

Крок - 7
08

Розподіліть грибний суп без м'яса по порційним тарілкам, у центр викладіть підсмажений хліб і притрусіть зверху свіжомеленим чорним перцем. Страва виглядає дуже смачно. У нього чудовий грибний аромат, ніжна текстура та неймовірний смак. Суп без м'яса одночасно легкий та поживний. Їм можна ситно та смачно нагодувати всю родину.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Справжня шарлотка - покроковий рецепт, фото 1 Справжня шарлотка 75 3 3 з 5 - детальніше -
Нуга з горіхами - покроковий рецепт, фото 1 Нуга з горіхами 50 2 3 з 5 - детальніше -
Рибний суп «Фінські мотиви» - покроковий рецепт, фото 1 Рибний суп «Фінські мотиви» 50 3 3 з 5 - детальніше -
Гарнір з нуту і картоплі - покроковий рецепт, фото 1 Гарнір з нуту і картоплі 45 3 3 з 5 - детальніше -