Укр
Рус
Грибний Соуси Французька кухня

Грибний соус з печерицями та вершками

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

653 - переглядів
35 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Грибний соус з печерицями та вершками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Грибний соус з печерицями та вершками - апетитний, поживний і смачний продукт, який може бути і закускою, і намазуванням на хліб, і доповненням до інших страв. Пропонуємо легкий і швидкий рецепт його приготування. Ароматний і ситний грибний соус з печерицями та вершками стане вашим кулінарним фаворитом. Спробувавши одного разу, ви будете робити його постійно.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Грибний соус з печерицями та вершками" (на 100 грам)

  • Білки2.5 гр.
  • Жири12.6 гр.
  • Вуглеводи3.3 гр.
  • Калорії149 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Червону цибулю звільніть від лушпиння і наріжте дрібними кубиками. Очищені зубчики часнику наріжте тонкими слайсами.

Крок - 1
02

Надішліть на сковороду вершкове масло. Дочекайтеся, коли воно повністю розійдеться, і викладіть туди подрібнені часник і цибулю. Помішуючи, смажте овочі до м'якості. За бажанням можете посолити, але це необов'язково.

Крок - 2
03

Печериці протріть від забруднень вологою серветкою і наріжте тонкими скибочками.

Крок - 3
04

Надішліть нарізані гриби в сковороду з цибулею і часником. Перемішайте продукти і томіть на сковорідці пару хвилин.

Крок - 4
05

Влийте біле вино і продовжуйте тушкування. Рідина в сковороді повинна кипіти.

Крок - 5
06

Петрушку вимийте, обтрусіть від вологи і дрібно поріжте ножем. Надішліть подрібнену зелень в загальну масу і перемішайте інгредієнти.

Крок - 6
07

Влийте вершки і знову ретельно вимішайте вміст сковороди. Продовжуйте готування на середньому вогні, поки рідина частково не випарується. Соус повинен стати густішим.

Крок - 7
08

У цей момент приправте страву сушеним чебрецем і чорним меленим перцем. Ретельно вимішайте інгредієнти і вимкніть вогонь.

Крок - 8
09

Зніміть грибний соус з печерицями та вершками з плити, охолодіть і перекладіть в ємність для зберігання. Він виходить густим, ароматним, ситним і дуже смачним. Грибний соус підходить до м'ясних і рибних страв. Його можна подавати з картоплею і крупами. З грінок з соусом виходять відмінні бутерброди для сніданку і обіднього перекушування. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

М’ясний рулет з грибами - покроковий рецепт, фото 1 М’ясний рулет з грибами 55 5 4 з 5 - детальніше -
Лангет з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Лангет з печінки 60 4 3 з 5 - детальніше -
Лаваш з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Лаваш з сиром 75 2 3 з 5 - детальніше -
Картопляні деруни - покроковий рецепт, фото 1 Картопляні деруни 40 4 3 з 5 - детальніше -