Укр
Рус
Грибний Соуси Французька кухня

Грибний соус до спагетті

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

665 - переглядів
25 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Грибний соус до спагетті - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Грибний соус до спагетті можна робити з різними грибами. Краще використовувати лісові, так як вони дуже ароматні. Але такі гриби не завжди доступні. Тому пропонуємо рецепт приготування грибного соусу до спагетті з печериць. Ми взяли королівські печериці (коричневі), але підійдуть і звичні білі. Тільки врахуйте, що у білих не такий виражений грибний запах. Однак в будь-якому випадку соус вийде апетитним і смачним.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Грибний соус до спагетті" (на 100 грам)

  • Білки3.1 гр.
  • Жири9.8 гр.
  • Вуглеводи1.2 гр.
  • Калорії109 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Печериці вимийте від забруднень і просушіть паперовими рушниками. Підготовлені гриби наріжте тонкими слайсами.

Крок - 1
02

Розігрійте на сковороді рослинне масло і викладіть туди печериці. Щоб вони апетитно зарум'янилися, смажте гриби на сильному вогні і невеликими порціями. У цьому випадку вони виділяють, сік, що випарується швидше, і печериці будуть саме смажитися, а не cvf;bnbcz.

Крок - 2
03

Готові гриби викладайте на тарілку і відразу приступайте до обсмажуванні наступної партії.

Крок - 3
04

В кінці поверніть всы гриби на сковорідку і додайте пропущений через прес часник. Помішуючи, смажте до появи апетитного аромату (30-40 секунд).

Крок - 4
05

Після цього вилийте на сковороду з печерицями теплий бульйон. Залежно від ваших уподобань він може бути грибним, овочевим або курячим. Доведіть бульйон до кипіння.

Крок - 5
06

Додайте вершкове масло. Якщо хочете приготувати пісний грибний соус до спагетті, замініть вершкове масло веганським спредом.

Крок - 6
07

Коли масло повністю розійдеться, посоліть і поперчіть вміст сковорідки, а також присипте подрібненою свіжою петрушкою.

Крок - 7
08

Перемішайте інгредієнти і вимкніть вогонь. Одержаний грибний соус ідеально підходить не тільки до спагетті. Його можна подавати з м'ясом, рисом, відвареною і смаженою картоплею і т. д. Це універсальний додаток до безлічі страв. Грибний соус за цим рецептом виходить смачним і ситним. Якщо замінити продукти тваринного походження (вершкове масло, м'ясний бульйон) рослинними, його можна включати в меню під час посту. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти