Укр
Рус
Прості салати Салати Російська кухня

Грибна галявина салат з опеньками

( 4.9200 4 525 25 оцінок)

3250 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Грибна галявина салат з опеньками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Дуже смачний, ситний, а головне гарний салат, який складається з яловичини, солоних огірків і маринованих грибів, де всі продукти прекрасно поєднуються. Так що швидше готуйте грибну галявину з опеньками і дивуйте гостей.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Грибна галявина салат з опеньками" (на 100 грам)

  • Білки7 гр.
  • Жири11.8 гр.
  • Вуглеводи4.6 гр.
  • Калорії160 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Очистіть від лушпиння цибулю і на обробній дошці наріжте тонкими півкільцями. Покладіть нарізану цибулю в глибоку миску і залийте окропом, щоб видалити зайву гіркоту і гостроту, залиште на час.

Крок - 1
02

Викладіть на обробну дошку солоні мариновані огірки і наріжте тонкою смужкою.

Крок - 2
03

Потім в неглибоку каструлю покладіть шматок яловичини і відваріть до повної готовності. Потім остудіть м'ясо і наріжте тонкою соломкою.

Крок - 3
04

Іншу глибоку каструлю з водою помістіть на плиту і доведіть до кипіння. В окріп помістіть попередньо вимиту в шкірці картоплю і моркву. Потім охолодіть овочі, очистіть від шкірки і натріть на самій великій тертці.

Крок - 4
05

Далі займіться приготуванням самого салату. Для цього на досить велике блюдо викладіть форму для формування салату. Далі помістіть першим шаром на дно блюда раніше натерту картоплю, рівномірно розподіливши. Промажте шар майонезом.

Крок - 5
06

Тепер викладіть другим шаром нарізану яловичину і знову змастіть рясно майонезним соусом.

Крок - 6
07

Потім акуратно укладіть шар вимоченої ріпчастої цибулі і натертої моркви. Можна долонькою трохи притиснути, щоб овочі краще просочилися.

Крок - 7
08

Помістіть наступним шаром раніше нарізаний огірок, змастіть майонезом і посипте заздалегідь відвареними і натертими на крупній тертці курячими яйцями.

Крок - 8
09

Далі знову просочіть шар майонезним соусом і викладіть натертий на самій великій тертці твердий сир, добре притиснувши долонькою по всьому периметру для додання гарної форми.

Крок - 9
10

Тепер акуратно зніміть форму для формування, у вас вийде правильної форми овочевий торт. По периметру тортика викладіть заздалегідь вимиту нашатковану зелень кропу, а по центру розмістіть мариновані опеньки, сформувавши так звану красиву грибну галявину.

Крок - 10
11

Отже, готовий салат грибну галявину з опеньками розділіть порційно і поспішайте подати до столу.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Долма класична - покроковий рецепт, фото 1 Долма класична 130 5 3 з 5 - детальніше -
Паелья в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Паелья в домашніх умовах 75 4 3 з 5 - детальніше -