Укр
Рус
Бабка Другі страви Італійська кухня

Грибна бабка

( 4.7500 4 58 8 оцінок)

667 - переглядів
65 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Грибна бабка - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ця грибна бабка неперевершена випічка - пиріг, наповнений смачними овочами в чудовому вершковому соусі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Грибна бабка" (на 100 грам)

  • Білки3.4 гр.
  • Жири6.9 гр.
  • Вуглеводи14.8 гр.
  • Калорії88 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 200 градусів. Далі очистіть від лушпиння і наріжте червону цибулину на тонкі часточки.

Крок - 1
02

Потім помийте під проточною водою і наріжте невеликими кубиками гарбуз. Надішліть подрібнену цибулю і гарбуз в невелику жаровню. Полийте овочі в жаровні оливковою олією і запікайте в духовці протягом 15 хвилин.

Крок - 2
03

Далі помийте проточною водою і наріжте великими скибочками шампіньйони. Потім додайте гриби в жаровню до цибулі і гарбуза і запікайте ще близько 10 хвилин. Вийміть жаровню з духовки і розділіть запечені інгредієнти між 4 окремими блюдами для запікання.

Крок - 3
04

Поставте жаровню, в якій запікали овочі, на плиту, додайте зовсім небагато води, бренді і чебрець, доведіть до кипіння, зскрібши карамелізовані шматочки з дна.

Крок - 4
05

Додайте в жаровню густі вершки, доведіть до кипіння і засипте мускатний горіх. Ще раз все перемішайте і зніміть ємність з вогню. Розлийте підготовлений соус рівномірно по блюдах з овочами.

Крок - 5
06

Підніміть температуру в духовці до 220 градусів. Розріжте готове тісто на скибочки (стільки, скільки у вас страв для запікання) і розкачайте качалкою кожен шматочок на злегка посипаній борошном поверхні, поки він не стане трохи більше ємності.

Крок - 6
07

Змастіть краї посуду з овочами попередньо збитим курячим яйцем, обережно покладіть тісто зверху, обріжте края і натисніть виделкою, щоб щільно запечатати.

Крок - 7
08

Рясно промажте вершини тіста збитим яйцем і пробийте виделкою центр, щоб пар виходив при запіканні. Розріжте залишену червону цибулю на кільця і ​​покладіть зверху тіста.

Крок - 8
09

Надішліть страви з вмістом в попередньо розігріту духовку і випікайте грибні бабки протягом 25 хвилин, поки вони не стануть золотисто-коричневими і максимально гарячими. Можна накрити сирі пироги липкою плівкою і заморозити, зберігати до 3 місяців. Щоб приготувати, видаліть клейку плівку і випікайте страву при 200 градусах протягом 40 хвилин, поки не стане золотистою і палючою в центрі.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Дунганський Лагман - покроковий рецепт, фото 1 Дунганський Лагман 90 4 4 з 5 - детальніше -
Бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон 60 0 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Биточки з манки - покроковий рецепт, фото 1 Биточки з манки 45 4 3 з 5 - детальніше -
Паста з мідіями - покроковий рецепт, фото 1 Паста з мідіями 50 4 3 з 5 - детальніше -
Ростбіф в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Ростбіф в духовці 115 5 3 з 5 - детальніше -
Бублики пишні - покроковий рецепт, фото 1 Бублики пишні 115 3 3 з 5 - детальніше -