Укр
Рус
Фаршировані гриби Другі страви Бельгійська кухня

Гриби тушковані в сметані на сковороді

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

794 - переглядів
25 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Гриби тушковані в сметані на сковороді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Бельгійська кухня, Бразильська кухня, Европейская кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Ароматні гриби в сметанному соусі з часниковими тостами, приготовленими на грилі. Таку страву ідеально доповнить вечеря на свіжому повітрі і внесе нотку свіжості в повсякденне меню.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гриби тушковані в сметані на сковороді" (на 100 грам)

  • Білки3.3 гр.
  • Жири3.9 гр.
  • Вуглеводи13.1 гр.
  • Калорії107 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для тушкування можна використовувати будь-які гриби на смак, або їх асорті. Віддавайте перевагу тільки свіжим, придбаним у перевірених продавців, грибам. Ретельно вимийте їх під проточною водою. Лисички очистіть за допомогою щітки. Видаліть всі потемнілі і пошкоджені місця. Зріжте край ніжки. Акуратно зніміть шкірку з капелюшка печериць. Великі гриби розділіть, невеликі обсмажуйте цілком.

Крок - 1
02

Червону цибулю очистіть від лушпиння і наріжте дрібними кубиками.

Крок - 2
03

Багет наріжте на скибочки, товщиною близько 1 см. Змастіть кожен з обох сторін розм'якшеним вершковим маслом. Щоб додати хлібу пікантну нотку, додайте подрібнений ножем, або пропущений через спеціальний прес часник.

Крок - 3
04

Поставте на плиту сковороду-гриль. Розігрійте її на сильному вогні. Викладіть в жаровню шматочки багета. Обсмажте з обох боків до золотистого кольору. В середньому знадобиться 4-6 хвилин. Якщо готуєте на грилі, встановлюйте помірно-сильний вогонь. Слідкуйте, щоб хліб не підгорів в місцях дотику з решіткою.

Крок - 4
05

Поставте сковороду на середній вогонь. Влийте оливкову олію. Всипте в ємність подрібнену цибулю. Обсмажте протягом хвилини і додайте гриби. Продовжуйте готувати протягом 5 хвилин, періодично перемішуючи.

Крок - 5
06

Влийте в жаровню нежирну сметану, вершки або простий йогурт. Додайте овочевий бульйон, чорний мелений перець і сіль. Переміксуйте і тушкуйте протягом 10-15 хвилин. За 5 хвилин до готовності притрусіть суміш дрібно нарізаною петрушкою. Подавайте гриби з хлібними тостами. Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Бублики з м’ясом в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Бублики з м’ясом в духовці 45 3 3 з 5 - детальніше -
Копчена курка в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Копчена курка в домашніх умовах 70 1 2 з 5 - детальніше -
Кулебяка з сьомгою - покроковий рецепт, фото 1 Кулебяка з сьомгою 55 3 3 з 5 - детальніше -
Суп з курячих крилець - покроковий рецепт, фото 1 Суп з курячих крилець 55 3 3 з 5 - детальніше -