Укр
Рус
Фаршировані гриби Закуски Французька кухня

Гриби фаршировані

( 4.9091 4 511 11 оцінок)

1213 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Гриби фаршировані - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Для тих, хто любить гриби, запропонуємо рецепт легкої закуски. Фаршировані гриби - це, як правило, обов'язково смачно і ситно, а головне безпрограшний варіант на святковому столі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гриби фаршировані" (на 100 грам)

  • Білки6.3 гр.
  • Жири9.3 гр.
  • Вуглеводи12.5 гр.
  • Калорії160 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу підготуйте основний продукт майбутньої страви. Отже, печериці (бажано великого розміру і однакові) добре вимийте холодною водою і просушіть за допомогою паперового рушника. Потім акуратно видаліть в кожному грибі ніжку, яку не поспішайте викидати, її будете використовувати в приготуванні начинки.

Крок - 1
02

Потім займіться приготуванням соусу для грибів. У невелику миску покладіть невеликої жирності сир (добре, якщо він буде більш рідким), засипте просіяне борошно і приправте сухим чебрецем.

Крок - 2
03

Далі посипте вміст миски меленим перцем чилі, порошком куркуми і гарам масала. Потім додайте в миску заздалегідь натертий на самій дрібній тертці корінь імбиру і часникову пасту.

Крок - 3
04

Тепер рясно посоліть все і ложкою ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної не сильно густої пюреобразної маси.

Крок - 4
05

Далі помістіть невелику сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне масло і максимально прогрійте. Покладіть в гаряче масло попередньо очищену від лушпиння і нарізану дрібними квадратами червону цибулю.

Крок - 5
06

Тепер помийте проточною водою, а потім на кухонній дошці дрібно наріжте зелений перець чилі. Надішліть подрібнений овоч в сковорідку до цибулі і обсмажуйте, помішуючи, близько 7-8 хвилин.

Крок - 6
07

Далі наріжте невеликими кубиками раніше відокремлені ніжки печериць і відправте їх в сковорідку до решти інгредієнтів, посоліть і обсмажуйте, помішуючи, ще близько 4 хвилин. Потім залийте в сковороду, раніше підготовлену сирну суміш, ретельно перемішайте і продовжуйте смажити, до розм'якшення овочів.

Крок - 7
08

Тепер посипте вміст сковороди заздалегідь нашаткованою зеленню петрушки, панірувальними сухарями, додайте попередньо натертий на дрібній тертці сир моцарелла і добре перемішайте все, до об'єднання всіх інгредієнтів. Відставте сковорідку в сторону на час.

Крок - 8
09

А самі помістіть підготовлені шапки гриба в миску з раніше підготовленою сирною масою і акуратно перемішайте, вимокаючи кожну частину в соусі.

Крок - 9
10

Далі за допомогою ложки або просто руками наповніть кожну шапку раніше підготовленою начинкою. Потім помістіть невелику сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне масло і розігрійте. Покладіть в гаряче масло начинені шапки і обсмажуйте, перевертаючи з боку на бік, до утворення золотистої скоринки.

Крок - 10
11

Потім зменшіть до мінімуму вогонь, при необхідності долийте в сковорідку трохи води, накрийте її кришкою і залиште страву томитися, приблизно на 10 хвилин.

Крок - 11
12

Далі викладіть готові фаршировані гриби на красиве блюдо, посипте натертим на крупній тертці сиром моцарелла, проткніть кожну шапку дерев'яною шпажкою і подавайте до столу.

Крок - 12

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Лимонний тонізуючий напій - покроковий рецепт, фото 1 Лимонний тонізуючий напій 20 2 2 з 5 - детальніше -
Горішки зі згущеним молоком - покроковий рецепт, фото 1 Горішки зі згущеним молоком 50 5 3 з 5 - детальніше -
Рулетики із кабачків з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Рулетики із кабачків з куркою 55 6 3 з 5 - детальніше -
Арабська шаурма - покроковий рецепт, фото 1 Арабська шаурма 40 3 2 з 5 - детальніше -