Гриби фаршировані сиром - це відмінна закуска, яка створить на вашому святковому столі окрему красу і побалує гостей ситним і незвичайним грибним смаком.
У глибоку миску, щоб було зручно змішувати, укладіть сир філадельфія. Потім засипте в миску заздалегідь натертий на самій дрібній тертці пармезан (але можна використовувати будь-який сир твердих сортів).
Далі очистіть від лушпиння цибулю, а потім на обробній дошці нашаткуйте її на дрібні кубики. Подрібнену цибулю теж відправте в миску до сирів.
Тепер залийте в миску високої жирності майонез (краще, звичайно, використовувати домашнього приготування) і засипте часниковий порошок. Можна очистити від лушпиння і видавити через чеснокодавку зубчики свіжого часнику, тут ваш вибір. Далі ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної негустої маси.
Тепер займіться підготовкою головного інгредієнта страви. Отже, виберіть свіжі шампіньйони, важливо, щоб вони були досить великого розміру і один в один. Потім ретельно помийте гриби холодною водою, промокніть паперовою серветкою або кухонним рушником, а потім акуратно видаліть в кожної печериці ніжку.
Далі за допомогою десертної ложки заповніть кожну шапку гриба раніше підготовленою сирною начинкою так, щоб утворилася навіть невелика гірка.
Тепер вимокайте наповнені сиром гриби, стороною, де начинка, в заздалегідь підготовлених крихтах з сухарів і покладіть, з невеликою відстанню один від одного, на попередньо застелений пергаментним папером деко.
Потім рясно змастіть розтопленим вершковим маслом кожну наповнену шапку гриба і відправте лист в попередньо розігріту до 180 градусів духовку, приблизно на 10-5 хвилин.
Після закінчення зазначеного часу викладіть запечені фаршировані гриби з сиром на красиве блюдо, трохи охолодіть, а потім посипте заздалегідь нашаткованою зеленню петрушки, приправити кайенским перцем і подавайте до святкового столу.
Випадкові рецепти