Укр
Рус
Фаршировані гриби Закуски Французька кухня

Гриби фаршировані сиром

( 5.0000 5 59 9 оцінок)

1325 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Гриби фаршировані сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Гриби фаршировані сиром - це відмінна закуска, яка створить на вашому святковому столі окрему красу і побалує гостей ситним і незвичайним грибним смаком.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гриби фаршировані сиром" (на 100 грам)

  • Білки4 гр.
  • Жири12.2 гр.
  • Вуглеводи4.4 гр.
  • Калорії154 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У глибоку миску, щоб було зручно змішувати, укладіть сир філадельфія. Потім засипте в миску заздалегідь натертий на самій дрібній тертці пармезан (але можна використовувати будь-який сир твердих сортів).

Крок - 1
02

Далі очистіть від лушпиння цибулю, а потім на обробній дошці нашаткуйте її на дрібні кубики. Подрібнену цибулю теж відправте в миску до сирів.

Крок - 2
03

Тепер залийте в миску високої жирності майонез (краще, звичайно, використовувати домашнього приготування) і засипте часниковий порошок. Можна очистити від лушпиння і видавити через чеснокодавку зубчики свіжого часнику, тут ваш вибір. Далі ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної негустої маси.

Крок - 3
04

Тепер займіться підготовкою головного інгредієнта страви. Отже, виберіть свіжі шампіньйони, важливо, щоб вони були досить великого розміру і один в один. Потім ретельно помийте гриби холодною водою, промокніть паперовою серветкою або кухонним рушником, а потім акуратно видаліть в кожної печериці ніжку.

Крок - 4
05

Далі за допомогою десертної ложки заповніть кожну шапку гриба раніше підготовленою сирною начинкою так, щоб утворилася навіть невелика гірка.

Крок - 5
06

Тепер вимокайте наповнені сиром гриби, стороною, де начинка, в заздалегідь підготовлених крихтах з сухарів і покладіть, з невеликою відстанню один від одного, на попередньо застелений пергаментним папером деко.

Крок - 6
07

Потім рясно змастіть розтопленим вершковим маслом кожну наповнену шапку гриба і відправте лист в попередньо розігріту до 180 градусів духовку, приблизно на 10-5 хвилин.

Крок - 7
08

Після закінчення зазначеного часу викладіть запечені фаршировані гриби з сиром на красиве блюдо, трохи охолодіть, а потім посипте заздалегідь нашаткованою зеленню петрушки, приправити кайенским перцем і подавайте до святкового столу.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Биточки з фаршу - покроковий рецепт, фото 1 Биточки з фаршу 50 4 3 з 5 - детальніше -
Бешамель з молоком - покроковий рецепт, фото 1 Бешамель з молоком 50 1 2 з 5 - детальніше -
Відбивні з курячого філе - покроковий рецепт, фото 1 Відбивні з курячого філе 45 4 3 з 5 - детальніше -