Гречана каша легка для травлення, швидко готується, не вимагаючи попереднього замочування, поєднується з будь-якими видами м'яса. Приготуйте ароматну гречку на обід або вечерю для своїх рідних.
Поява мультіварок з різними режимами, в тому числі і режимом приготування гречаної каші, дали можливість господаркам і кулінарам відчути смак гречки по-новому. Тому включіть свою улюблену мультиварку в мережу і підготуйте необхідні продукти для приготування цієї страви. Курячі гомілки добре промийте під проточною водою і обмокніть залишки води паперовим рушником.
Викладіть їх на обробну дошку і за допомогою гострого ножа зріжте м'ясо з кістки і наріжте його невеликими шматочками. За бажанням можете зняти і шкіру.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і сполосніть водою. Наріжте середнім кубиком. Перекладіть в окрему невелику ємність.
Морквину також необхідно очистити і промити. Розріжте її спочатку на кілька смужок, а потім на тонкі косі шматочки. Для швидкості можете натерти її на крупній тертці.
Покладіть в чашу мультиварки нарізану моркву, ріпчасту цибулю і шматочки курячого м'яса. Перемішайте інгредієнти. Додайте воду.
Поставте чашу безпосередньо в мультиварку і встановіть програму «тушкування» на 20 хвилин. Після закінчення часу відкрийте кришку. Додайте сметану.
До притушених овочів і м'яса додайте гречку і сіль. Ретельно перемішайте всі компоненти, щоб добре розчинилася сіль і рівномірно розподілилася по рідині. Гречка, приготована в мультиварці, виходить соковита і зберігає свої корисні властивості. Закрийте кришку мультиварки і встановіть програму «гречана каша» на 20 хвилин. Готуйте до закінчення програми, не відкриваючи кришку.
Готову смачну і ароматну гречану кашу приготовлену в мультиварці розкладіть на порційні тарілки і подавайте на стіл. Смачного.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти