Укр
Рус
Салати овочеві Салати Кухня Греції

Грецький салат з сиром

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

782 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Грецький салат з сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Греції

Дієта: Здорове харчування, Спортивне харчування, Корисне харчування

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Приготуйте традиційний салат грецької кухні з головним інгредієнтом - сиром Фета. Швидка і соковита страва ідеально доповнить собою гарячі страви.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Грецький салат з сиром" (на 100 грам)

  • Білки5.6 гр.
  • Жири8.4 гр.
  • Вуглеводи3.4 гр.
  • Калорії115 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Огірки ретельно вимийте під проточною водою і просушіть паперовими рушниками. Для приготування салату вибирайте молоді, пружні овочі без пошкоджень. Виключіть великі перестиглі плоди, з дозрілими насінням всередині. Якщо шкірка жорстка, очистіть її. Розріжте огірки на 4 поздовжніх частини і наріжте невеликими шматочками.

Крок - 1
02

Червону цибулю очистіть від лушпиння і наріжте тонкими півкільцями. Якщо використовуєте звичайну цибулю, залийте її окропом на кілька секунд, після чого промийте в холодній воді. Такий «контрастний душ» позбавить пряність від властивої їй гіркоти.

Крок - 2
03

Салат Айсберг наріжте невеликими пелюстками. Помідори ретельно вимийте і висушіть. Щоб зробити подачу страви ще більш ефектною, використовуйте червоні, помаранчеві та жовті томати.

Крок - 3
04

Видаліть хвостик і наріжте плоди невеликими шматочками. Болгарський перець розділіть, видаліть насіння і плодоніжки. Наріжте кубиками або смужками.

Крок - 4
05

У велику глибоку миску або салатник викладіть всі подрібнені овочі. Всипте чорні оливки, додайте орегано, сіль і оливкове масло. Акуратно переміксуйте цілісність.

Крок - 5
06

Сир Фета наріжте кубиками 1,5-2 см і всипте до овочів. Замінити вищезгаданий продукт можна бринзою. Щоб сир не розпався при перемішуванні і перекладанні, можна додати його безпосередньо в порцію. Готову страву подавайте на стіл. Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Манти - покроковий рецепт, фото 1 Манти 90 2 3 з 5 - детальніше -
Свинина «під шубою» - покроковий рецепт, фото 1 Свинина «під шубою» 80 3 3 з 5 - детальніше -