Ви точно повинні спробувати цей чудовий грецький салат з огірків з кукурудзою і сиром фета. Він дуже свіжий і хрусткий, і його можна вживати як ідеальний салат до обіду або ж прийняти в якості гарніру, який можна взяти з собою на барбекю або пікнік з родиною.
В першу чергу займіться практично головним інгредієнтом цієї страви. Отже, виберіть невеликого розміру огірки, ретельно їх промийте і просушіть. Потім викладіть огірки на обробну дошку і, не очищаючи від шкірки, наріжте тонкими кільцями. Надішліть нарізані огірки в миску.
Далі очистіть від хвостика і насіння болгарський перець, добре помийте, а потім накришить тонкою соломкою. Подрібнений перець теж помістіть в миску до огірка. Тепер очистіть від лушпиння червону цибулю, наріжте тонкими півкільцями і відправте в миску до інших овочів.
Далі помийте під проточною водою кукурудзу (в цьому рецепті потрібно обов'язково вибрати овоч солодких сортів, і раннього дозрівання) і за допомогою гострого ножа відокремте насіння від качанів. Насіння кукурудзи теж помістіть в миску до решти інгредієнтів.
Потім відправте в ємність нарізані навпіл маслини (обов'язково виберіть плід без кісточок).
Далі помийте під проточною водою авокадо, переріжте навпіл і акуратно видаліть з фрукта кісточку. Тепер витягніть м'якоть з половинок авокадо, наріжте невеликими квадратами і помістіть в миску.
Потім скришіть прямо в миску (можна навіть руками) свіжий сир фета.
Тепер займіться приготуванням спеціального соусу для майбутнього салату. У невелику ємність залийте свіжовичавлений лимонний сік і оливкову олію.
Потім додайте трохи рідкого меду і видавіть через чеснокодавку заздалегідь очищений від лушпиння часник. Тепер посоліть вміст ємності, приперчіть чорним меленим перцем і виделкою збовтайте все до об'єднання інгредієнтів.
Далі полийте підготовленим соусом подрібнені овочі в мисці і добре перемішайте, до ретельного просочування соусом всіх продуктів.
Покладіть готовий грецький салат з огірків на красиве блюдо і подавайте до святкового столу.
Випадкові рецепти