Укр
Рус
Грецький салат Салати Кухня Греції

Грецький салат з пекінською капустою

( 4.8333 4 524 24 оцінки)
1897 - переглядів
45 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Грецький салат з пекінською капустою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Греції

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Це неймовірно хороший рецепт грецького салату з пекінською капустою, приємний і гострий, і звичайно ж краще готувати його влітку, коли ви використовуєте свіжі овочі!

Інгредієнти

  • Фета 200 г.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • сік лимонний 2 ст.л
  • Орегано 1 ст.л
  • Оливкова олія 6 ст.л
  • Огірок 2 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Болгарський перець 2 шт.
  • Маслини 200 г.
  • Цибуля червона 1 шт.
  • Пекінська капуста 1/2 шт.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Отже, приступайте до приготування страви. Помийте під проточною водою і трохи просушіть заздалегідь відокремлені від качана листя пекінської капусти. Потім наріжте листя досить великими скибочками і відправте в глибоку миску.

Крок - 1
02

Далі очистіть від лушпиння червону цибулю (можна використовувати і звичайну ріпчасту, але попередньо вимочену), на обробній дошці наріжте її тонкими півкільцями і теж помістіть в миску до капусти.

Крок - 2
03

Тепер виберіть невеликого розміру маслини без кісточок, наріжте їх невеликими кільцями і відправте до вже подрібнених овочів.

Крок - 3
04

Потім ретельно очистіть від кісточок і хвостика болгарський перець (бажано вибрати овоч різного кольору, в нашому випадку, червоний і зелений), наріжте його невеликими шматочками і помістіть в миску з іншими продуктами.

Крок - 4
05

У цю ж ємність закиньте заздалегідь вимиті і нарізані великими шматками червоні помідори. Додайте нарізані тонкими півкільцями свіжі огірки (якщо вони гірчать, необхідно обов'язково зняти шкірку).

Крок - 5
06

А самі займіться приготуванням спеціального соусу. Для цього в глибоку ємність налийте оливкову олію, приправте її сухим орегано і долийте лимонний сік (або сік лайма).

Крок - 6
07

Потім добре присоліть вміст ємності, пріперчіть чорним меленим перцем і за допомогою вінчика змішайте все до утворення однорідної рідкої суміші.

Крок - 7
08

Далі полийте всі заздалегідь нарізані овочі в мисці підготовленою сумішшю і за допомогою двох кухонних ложок ретельно перемішайте, до повного просочування всіх інгредієнтів.

Крок - 8
09

Тепер закиньте в невелику миску сир фета, добре розімніть його руками і притрусіть їм змащений салат.

Крок - 9
10

Розкладіть готовий грецький салат з пекінською капустою на тарілку, приправте ще трохи чорним меленим перцем і подавайте з хлібцями або тонким лавашем.  

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Гренки с молоком - покроковий рецепт, фото 1 Гренки с молоком 30 4 2 з 5 - детальніше -
Печенье в форме на газу - покроковий рецепт, фото 1 Печенье в форме на газу 30 4 2 з 5 - детальніше -
Спагетти с куриной грудкой - покроковий рецепт, фото 1 Спагетти с куриной грудкой 40 5 2 з 5 - детальніше -