Укр
Рус
Каші Другі страви Російська кухня

Гречка з овочами на сковороді

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

784 - переглядів
55 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Гречка з овочами на сковороді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Цей рецепт Гречки з овочами на сковороді дуже підходить для суворої вегетаріанської дієти на основі рослинного харчування, яка додає в наш раціон щільність поживних речовин.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гречка з овочами на сковороді" (на 100 грам)

  • Білки8.8 гр.
  • Жири12.7 гр.
  • Вуглеводи14.9 гр.
  • Калорії216 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку засипте гречану крупу в глибоку миску і залийте її холодною водою. Добре промийте гречану крупу і процідіть через найдрібніше сито.

Крок - 1
02

Викладіть промиту гречку на паперовий рушник і ретельно промокніть, для видалення зайвої вологи. Потім засипте гречану крупу в суху чавунну сковороду і підсмажте на середньому вогні, постійно помішуючи, до насиченого коричневого відтінку. Зніміть з вогню і відставте на час в сторону.

Крок - 2
03

Залийте гарячу воду на укладені сушені гриби в глибокій ємності і відставте на час для замочування (переконайтеся, що у вас є як мінімум 3 склянки рідини).

Крок - 3
04

У залізну велику каструлю налийте трохи рослинного або оливкового масла, розігрійте його до шипіння. Потім засипте в гаряче масло попередньо очищену від лушпиння і нарізану тонкими півкільцями цибулю.

Крок - 4
05

Обсмажуйте цибулю, помішуючи, до її розм'якшення, потім додайте в каструлю вимочені гриби і томіть ще приблизно 3-4 хвилини.

Крок - 5
06

Далі очистіть від шкірки моркву і наріжте тонкою соломкою або ж натріть на самій великій тертці. Засипте подрібнену моркву в каструлю і обсмажуйте все разом, помішуючи, ще близько 4 хвилин.

Крок - 6
07

Засипте в каструлю смажену гречку, добре перемішайте з усіма обсмаженими інгредієнтами. Потім залийте грибною рідиною, щоб всі ваші інгредієнти були покриті як мінімум на пів сантиметра.

Крок - 7
08

Добре посоліть вміст каструлі, приперчіть чорним меленим перцем і перемішайте. Готуйте кашу з овочами на високій швидкості, щоб випарувалася вся рідина.

Крок - 8
09

Далі зменшіть вогонь до мінімуму і готуйте вміст каструлі ще 30 хвилин, накривши фольгою і рушником. Нехай добре пропариться. Через 30 хвилин розкрийте і подавайте гречку з овочами, приготовлену на сковороді, прикрасивши нашаткованою петрушкою.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Шарлотка з яблуками - покроковий рецепт, фото 1 Шарлотка з яблуками 50 5 2 з 5 - детальніше -
Мастика з маршмеллоу - покроковий рецепт, фото 1 Мастика з маршмеллоу 40 1 4 з 5 - детальніше -
Долма класична - покроковий рецепт, фото 1 Долма класична 130 5 3 з 5 - детальніше -
 Бефстроганов зі сметаною - покроковий рецепт, фото 1 Бефстроганов зі сметаною 50 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Шарики сирні - покроковий рецепт, фото 1 Шарики сирні 15 2 2 з 5 - детальніше -
Какао з молоком - покроковий рецепт, фото 1 Какао з молоком 10 2 1 з 5 - детальніше -
Мексиканський буріто - покроковий рецепт, фото 1 Мексиканський буріто 35 2 2 з 5 - детальніше -
Фруктовий салат - покроковий рецепт, фото 1 Фруктовий салат 30 3 2 з 5 - детальніше -