Укр
Рус
Каші Другі страви Російська кухня

Гречка з овочами на сковороді

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

649 - переглядів
55 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Гречка з овочами на сковороді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Цей рецепт Гречки з овочами на сковороді дуже підходить для суворої вегетаріанської дієти на основі рослинного харчування, яка додає в наш раціон щільність поживних речовин.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гречка з овочами на сковороді" (на 100 грам)

  • Білки8.8 гр.
  • Жири12.7 гр.
  • Вуглеводи14.9 гр.
  • Калорії216 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку засипте гречану крупу в глибоку миску і залийте її холодною водою. Добре промийте гречану крупу і процідіть через найдрібніше сито.

Крок - 1
02

Викладіть промиту гречку на паперовий рушник і ретельно промокніть, для видалення зайвої вологи. Потім засипте гречану крупу в суху чавунну сковороду і підсмажте на середньому вогні, постійно помішуючи, до насиченого коричневого відтінку. Зніміть з вогню і відставте на час в сторону.

Крок - 2
03

Залийте гарячу воду на укладені сушені гриби в глибокій ємності і відставте на час для замочування (переконайтеся, що у вас є як мінімум 3 склянки рідини).

Крок - 3
04

У залізну велику каструлю налийте трохи рослинного або оливкового масла, розігрійте його до шипіння. Потім засипте в гаряче масло попередньо очищену від лушпиння і нарізану тонкими півкільцями цибулю.

Крок - 4
05

Обсмажуйте цибулю, помішуючи, до її розм'якшення, потім додайте в каструлю вимочені гриби і томіть ще приблизно 3-4 хвилини.

Крок - 5
06

Далі очистіть від шкірки моркву і наріжте тонкою соломкою або ж натріть на самій великій тертці. Засипте подрібнену моркву в каструлю і обсмажуйте все разом, помішуючи, ще близько 4 хвилин.

Крок - 6
07

Засипте в каструлю смажену гречку, добре перемішайте з усіма обсмаженими інгредієнтами. Потім залийте грибною рідиною, щоб всі ваші інгредієнти були покриті як мінімум на пів сантиметра.

Крок - 7
08

Добре посоліть вміст каструлі, приперчіть чорним меленим перцем і перемішайте. Готуйте кашу з овочами на високій швидкості, щоб випарувалася вся рідина.

Крок - 8
09

Далі зменшіть вогонь до мінімуму і готуйте вміст каструлі ще 30 хвилин, накривши фольгою і рушником. Нехай добре пропариться. Через 30 хвилин розкрийте і подавайте гречку з овочами, приготовлену на сковороді, прикрасивши нашаткованою петрушкою.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Ліниві голубці - покроковий рецепт, фото 1 Ліниві голубці 80 4 3 з 5 - детальніше -
Овочевий суп з квасолею - покроковий рецепт, фото 1 Овочевий суп з квасолею 65 6 3 з 5 - детальніше -
Гуляш з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш з баранини 65 3 3 з 5 - детальніше -
Юшка з тріски - покроковий рецепт, фото 1 Юшка з тріски 75 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Заморожені гриби - покроковий рецепт, фото 1 Заморожені гриби 30 1 2 з 5 - детальніше -
Біфштекс з телятини - покроковий рецепт, фото 1 Біфштекс з телятини 45 4 3 з 5 - детальніше -
Сирники простий рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Сирники простий рецепт 45 1 3 з 5 - детальніше -
Макаруни простий рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Макаруни простий рецепт 55 3 3 з 5 - детальніше -