Укр
Рус
thermomix thermomix
thermomix
thermomix
Каші Другі страви Російська кухня

Гречка з куркою в мультиварці

( 4.6250 4 58 8 оцінок)
780 - переглядів
50 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Гречка з куркою в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Дуже смачна гречка з курячим філе, готується за принципом плову, тільки замість рису - гречка. Гречка виходить розсипчаста. Попередньо обсмажені овочі з м'ясом дають страві насичений аромат і відмінний смак.

Інгредієнти

  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Вершкове масло 1 ст.л
  • Масло рослинне 4 ст.л
  • Вода 1 л.
  • Часник 1 зуб.
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Гриби 200 г.
  • Куряче філе 400 г.
  • Гречка 500 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Спочатку займіться підготовкою овочів. Цибулину середнього розміру очистіть від лушпиння. Сполосніть. Наріжте цибулю дрібними кубиками за допомогою гострого ножа. Перекладіть нарізану цибулю в окрему ємність.

Крок - 1
02

Також очистіть зубок часнику і пропустіть його через прес в ємність з нарізаною ріпчастою цибулею.

Крок - 2
03

Морквe очистіть. Промийте і натріть на крупній тертці. Побажанню моркву можна нарізати соломкою або невеликими кубиками. Перекладіть в окрему ємність і поки відставте в сторону.

Крок - 3
04

Куряче філе сполосніть під холодною водою. В принципі можна використовувати і інше куряче м'ясо. Наріжте невеликими шматочками філе, приблизно як на гуляш або на свій розсуд. Покладіть шматочки м'яса в окрему ємність.

Крок - 4
05

Увімкніть мультиварку. У чашу мультиварки налийте рослинне масло. Покладіть нарізану цибулю з часником, подрібнену моркву.

Крок - 5
06

Закрийте кришку мультиварки. Виберіть програму '' Cмаження '' і встановіть час 15 хвилин. Готуйте овочі, періодично відкриваючи кришку і помішуючи 5 хвилин.

Крок - 6
07

Потім додайте до пропасерованих овочів гриби, можете взяти вже смажені білі, маслюки, польські або печериці. Якщо ви зупинилися на печерицях, то їх можна кинути і сирими, вони все одно дуже швидко готуються.

Крок - 7
08

Після того як ви поклали гриби, відправте в чашу мультиварки шматочки філе. Посоліть і приправте чорним перцем овочі з м'ясом на свій смак. Періодично перемішуючи, готуйте все до завершення програми.

Крок - 8
09

Тим часом переберіть і промийте гречку холодною водою кілька разів. Добре злийте воду. Після закінчення програми "Смаження" висипте чисту гречку в чашу мультиварки. Після додавання гречки залийте все холодною водою. Замість води ви можете використовувати бульйон, але не дуже жирний.

Крок - 9
10

Перемішайте дерев'яною ложкою. Спробуйте, по необхідності додайте солі. Закрийте мультиварку. Готуйте в режимі "Каша" протягом 20 хвилин до закінчення програми.

Крок - 10
11

Після закінчення приготування відкрийте мультиварку. Додайте вершкове масло. Перемішайте гречку з куркою і подавайте на стіл. Приємного.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Рис з овочами та куркою - покроковий рецепт, фото 1 Рис з овочами та куркою 30 2 2 з 5 - детальніше -
Рис з фаршем на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Рис з фаршем на сковороді 30 4 2 з 5 - детальніше -
Рис з мексиканською сумішшю - покроковий рецепт, фото 1 Рис з мексиканською сумішшю 55 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Сирне суфле - покроковий рецепт, фото 1 Сирне суфле 40 3 3 з 5 - детальніше -
Оладки на воді - покроковий рецепт, фото 1 Оладки на воді 45 3 3 з 5 - детальніше -
Закусочний торт з хліба - покроковий рецепт, фото 1 Закусочний торт з хліба 35 4 2 з 5 - детальніше -