Завдяки секретним тонкощам рецепту приготування, у вас вийде розсипчаста, смачна гречана каша.
Гречка | 300 г. |
Вода | 600 мл. |
Вершкове масло | 50 г. |
Масло рослинне | 30 мл. |
Сіль | 1/2 ч.л |
Необхідно гречану крупу промити під водою, позбувшись від сміття і бруду. Після цього, необхідно замочити гречку на 20 хв, щоб вона стала м'якою і зберегла корисні властивості.
Каструля ставиться на плиту і доводиться до повного прогрівання. Потім слід залити рослинну олію, нагріти і кинути зерна, щоб обсмажити їх кілька хвилин.
Після цього все слід залити окропом, посолити, закрити кришкою і варити до готовності на маленькому вогні. Коли страва приготується, кидається шматок масла і настоюється.