Укр
Рус
Поділитися

Гречана каша

30 хвилин порцій - 6 складність - 2 з 5
Гречана каша - покроковий рецепт, фото 1

опис

Завдяки  секретним тонкощам рецепту  приготування, у вас вийде розсипчаста, смачна гречана каша.

Інгредієнти

Гречка300 г.
Вода600 мл.
Вершкове масло50 г.
Масло рослинне30 мл.
Сіль0.5 ч.л
01

Необхідно гречану крупу промити під водою, позбувшись від сміття і бруду. Після цього, необхідно замочити гречку на 20 хв, щоб вона стала м'якою і зберегла корисні властивості.

Шаг - 1
02

Каструля ставиться на плиту і доводиться до повного прогрівання. Потім слід залити рослинну олію, нагріти і кинути зерна, щоб обсмажити їх кілька хвилин.

Шаг - 2
03

Після цього все слід залити окропом, посолити, закрити кришкою і варити до готовності на маленькому вогні. Коли страва приготується, кидається шматок масла і настоюється.

Шаг - 3

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: