Укр
Рус
thermomix thermomix
Каші Другі страви Українська кухня

Гречана каша

30 хвилинпорцій - 6складність - 2 з 5
Гречана каша - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Дієта: Дієта №5

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Завдяки  секретним тонкощам рецепту  приготування, у вас вийде розсипчаста, смачна гречана каша.

Інгредієнти

  • Гречка 300 г.
  • Вода 600 мл.
  • Вершкове масло 50 г.
  • Масло рослинне 30 мл.
  • Сіль 1/2 ч.л

Покроковий рецепт

  1. 01

    Необхідно гречану крупу промити під водою, позбувшись від сміття і бруду. Після цього, необхідно замочити гречку на 20 хв, щоб вона стала м'якою і зберегла корисні властивості.

    Крок - 1
  2. 02

    Каструля ставиться на плиту і доводиться до повного прогрівання. Потім слід залити рослинну олію, нагріти і кинути зерна, щоб обсмажити їх кілька хвилин.

    Крок - 2
  3. 03

    Після цього все слід залити окропом, посолити, закрити кришкою і варити до готовності на маленькому вогні. Коли страва приготується, кидається шматок масла і настоюється.

    Крок - 3

Оцінити рецепт