Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Гречана каша

30 хвилинпорцій - 6складність - 2 з 5
Гречана каша - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Дієта: Дієта №5

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Завдяки  секретним тонкощам рецепту  приготування, у вас вийде розсипчаста, смачна гречана каша.

Інгредієнти

Гречка300 г.
Вода600 мл.
Вершкове масло50 г.
Масло рослинне30 мл.
Сіль 1/2 ч.л
01

Необхідно гречану крупу промити під водою, позбувшись від сміття і бруду. Після цього, необхідно замочити гречку на 20 хв, щоб вона стала м'якою і зберегла корисні властивості.

Крок - 1
02

Каструля ставиться на плиту і доводиться до повного прогрівання. Потім слід залити рослинну олію, нагріти і кинути зерна, щоб обсмажити їх кілька хвилин.

Крок - 2
03

Після цього все слід залити окропом, посолити, закрити кришкою і варити до готовності на маленькому вогні. Коли страва приготується, кидається шматок масла і настоюється.

Крок - 3

Оцінити рецепт