Укр
Рус
Котлети Другі страви Польська кухня

Гречаники без м’яса

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

664 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Гречаники без м’яса - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Польська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Гречані котлети - це швидкий і ароматний спосіб позбутися від надлишків вареної гречки. Насіння гречки без глютену, багаті білком і вітаміном B. Гречка готова через 15 хвилин і має прекрасний смак, якщо подавати її з вершковим маслом і морською сіллю. Якщо хочете, додайте в гречку сир, не завадить. А коли є залишки гречаної каші, на допомогу приходять гречані котлети - гречаники. І не обов'язково мати під рукою м'ясо для приготування таких котлет.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гречаники без м’яса" (на 100 грам)

  • Білки3.2 гр.
  • Жири11.5 гр.
  • Вуглеводи4.7 гр.
  • Калорії140 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Помістіть гречану крупу в каструлю середнього або великого розміру (з достатнім місцем для гречки і великою кількістю води). Залийте гречку з чайника великою кількістю окропу. Доведіть до кипіння на сильному вогні, потім зменшіть вогонь до середньо-слабкого і варіть 10-15 хвилин, в залежності від ваших особистих переваг. Рекомендуємо спробувати через 10 хвилин, і якщо каша не зовсім приготовлена ​​на ваш смак, готуйте ще трохи. Зварену гречану крупу процідіть через сито і викладіть в невелику миску, щоб охолодити.

Крок - 1
02

Далі викладіть сир фета на кухонну дошку і наріжте його спочатку невеликими кубиками, а потім руками акуратно розкришіть молочний продукт в миску з охолодженою гречкою.

Крок - 2
03

Далі очистіть від лушпиння цибулю. Викладіть овоч на обробну дошку і дрібно його наріжте. Надішліть подрібнену цибулю так само в миску з гречаною крупою.

Крок - 3
04

Потім дрібно наріжте зелену цибулю і петрушку (можете використовувати будь-яку зелень на свій смак). Надішліть подрібнену зелень так само в миску до решти інгредієнтів.

Крок - 4
05

Тепер, по черзі, вбийте в миску курячі яйця, добре все посоліть, приперчіть чорним меленим перцем, додайте трохи просіяного борошна, і добре все перемішайте, до об'єднання всіх продуктів.

Крок - 5
06

Далі обережно, трохи змоченими водою руками, сформуйте з підготовленої суміші невеликого розміру котлетки. Викладіть гречані котлети на блюдо і відправте в холодильник приблизно на 15-20 хвилин (не обов'язково).

Крок - 6
07

Потім помістіть невелику сковороду на плиту, залийте в неї рослинне масло і добре прогрійте. Покладіть в гаряче масло, раніше підготовлені котлети і обсмажте, приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку.

Крок - 7
08

Далі перекладіть готові гречаники без м'яса в красиве блюдо і подавайте до столу з улюбленим соусом або в супроводі свіжого овочевого салату.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Риба Царська - покроковий рецепт, фото 1 Риба Царська 40 5 3 з 5 - детальніше -
Тарталетки з сиром і беконом - покроковий рецепт, фото 1 Тарталетки з сиром і беконом 30 3 2 з 5 - детальніше -
Воловани з сьомгою - покроковий рецепт, фото 1 Воловани з сьомгою 60 1 3 з 5 - детальніше -
Харчо по домашньому - покроковий рецепт, фото 1 Харчо по домашньому 180 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Бургер з бужениною - покроковий рецепт, фото 1 Бургер з бужениною 20 2 2 з 5 - детальніше -
Паста з мідіями - покроковий рецепт, фото 1 Паста з мідіями 50 4 3 з 5 - детальніше -
Котлети з кабачків і картоплі - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з кабачків і картоплі 45 4 3 з 5 - детальніше -