Укр
Рус
Локшина Другі страви Російська кухня

Гречана локшина з овочами

( 5.0000 5 516 16 оцінок)
1457 - переглядів
50 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Гречана локшина з овочами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Зараз я буду радувати вас надзвичайно ситною і запашною стравою, яка має назву - гречана локшина з овочами. Цю страву легко можна віднести до пісних, але приготувати її захочеться не тільки в ці дні.

Інгредієнти

  • Сіль за смаком
  • Кунжутна олія 1 ч.л
  • Цукор тростинний 1 ч.л
  • Соєвий соус 1 ст.л
  • Оцет рисовий 20 мл.
  • Імбир 60 г.
  • Оливкова олія 1 ст.л
  • Зелена цибуля 30 г.
  • Огірок 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Петрушка 1/2 пуч.
  • Салат Ромен 2 лист
  • Локшина 350 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приготуйте в першу чергу заправку. Для цього підготуйте необхідні інгредієнти. Пір'я зеленої цибулі промийте під проточною водою і добре промокніть залишки води паперовим рушником. Потім дрібно наріжте.

Крок - 1
02

Корінь імбиру очистіть, промийте водою і дрібно наріжте або натріть на дрібну тертку.

Крок - 2
03

Тепер візьміть невелику ємність і помістіть в неї всі компоненти для заправки: нарізану зелену цибулю, подрібнений імбир, рисовий оцет, соєвий соус, коричневий цукор, кунжутне масло і оливкове масло. Все перемішайте. Поки відставте, щоб заправка настоялась.

Крок - 3
04

Давайте підготуємо всі інші овочі. Огірок вимийте, наріжте спочатку на пластини, а потім на косі поперечні смужки.

Крок - 4
05

Моркву очистіть від шкірки, сполосніть і також наріжте на тонкі смужки, покладіть на тарілку. Зелень петрушки промийте під проточною водою і просушіть. Дрібно наріжте і помістіть в окрему ємність.

Крок - 5
06

Листя салату ромен теж промийте і просушіть. Наріжте. Перекладіть в тарілку.

Крок - 6
07

Тим часом вам необхідно зварити гречану локшину. Поставте на плиту каструлю з водою. Доведіть до кипіння і додайте дрібку солі і дрібку цукру. Надішліть в каструлю локшину, не розламуйте її. Варіть приблизно 6-8 хвилин або відповідно до вказівок на упаковці, періодично помішуйте. Співвідношення води і локшини має бути 5: 1.

Крок - 7
08

Готову гречану локшину відкиньте на сито або друшляк і промийте під холодною проточною водою. Так як ця локшина буде використовуватися в холодному вигляді. Контрастна температура скріпить волокна гречаної локшини і не дасть зруйнуватися структурі макаронин.

Крок - 8
09

Всі інгредієнти рецепту готові. Візьміть велику і красиву миску, в якій ви будете подавати гречану локшину з овочами і помістіть в неї такі компоненти: локшину соба, моркву, огірок, подрібнені листя салату і петрушку, все полийте раніше приготовленою заправкою. Перемішайте всі інгредієнти за допомогою двох ложок. Подавайте на стіл в якості основної страви. Смачного.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Торт Сметанник - покроковий рецепт, фото 1 Торт Сметанник 60 7 3 з 5 - детальніше -
Профітролі з заварним кремом - покроковий рецепт, фото 1 Профітролі з заварним кремом 100 4 3 з 5 - детальніше -
Оладки на ряжанці - покроковий рецепт, фото 1 Оладки на ряжанці 45 3 3 з 5 - детальніше -