Укр
Рус
Каші Другі страви Єврейська кухня

Гречана каша з грибами та цибулею

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

604 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Гречана каша з грибами та цибулею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Єврейська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Гречана каша з грибами та цибулею - проста, корисна і дуже смачна страва, що готується всього за 15 хвилин. Але є в цьому рецепті ще кілька інгредієнтів, які додають особливої пікантності цій страві.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гречана каша з грибами та цибулею" (на 100 грам)

  • Білки5 гр.
  • Жири6.7 гр.
  • Вуглеводи4.5 гр.
  • Калорії104 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Почніть приготування гречаної каші з грибами і цибулею з підготовки овочів. Гриби печериці очистіть від шкірки, сполосніть під проточною водою, обсушіть. На кухонній дошці ножем розріжте кожен гриб на чотири частини і складіть в глибоку миску.

Крок - 1
02

Вам знадобиться велика цибуля - порей. Відріжте більш зелену частину і відкладіть в сторону, обріжте корінь. Помийте цибулю під краном, обсушіть. Розріжте поперек на кілька частин. Потім кожну частину - уздовж. І вже далі наріжте тонкими півкільцями. Подрібнену цибулю - порей помістіть в окрему миску.

Крок - 2
03

Червоний перець чилі так само помийте і промокніть рушником. Видаліть ніжку і серцевину. На кухонній дошці розріжте перець уздовж, а потім подрібніть півкільцями. Складіть в ще одну мисочку.

Крок - 3
04

Невеликий пучок петрушки помийте під прохолодною водою, промокніть паперовим рушником. Подрібніть за допомогою ножа на кухонній дошці і помістіть в чисту миску.

Крок - 4
05

І останнє з того, що потрібно підготувати - сир блакитний з цвіллю. Покладіть шматочок на кухонну дошку і гострим ножем наріжте невеликими кубиками. Відставте в сторону.

Крок - 5
06

Каструлю з водою поставте на вогонь. Коли рідина закипить, киньте в неї гречку в пакетах для варіння. Накрийте каструлю кришкою і варіть на маленькому вогні приблизно 10 хвилин.

Крок - 6
07

Поки вариться гречка, зробіть наступне. Поставте сковорідку на вогонь і покладіть в неї кілька ложок вершкового масла. У розтоплене масло киньте печериці. Готуйте гриби на невеликому вогні протягом 6 хвилин, періодично помішуючи.

Крок - 7
08

До підсмажених шампіньйонів киньте нарізаний перець чилі і подрібнену цибулю - порей. Перемішайте дерев'яною лопаткою і смажте на невеликому вогні до готовності. Прийшов час посолити і поперчити чорним меленим перцем за смаком овочі в сковорідці. Так само додайте сушений майоран. Ретельно перемішайте.

Крок - 8
09

За цей час гречка зварилася, акуратно дістаньте пакети з води. Розріжте їх і висипте кашу на сковорідку до грибів з цибулею і перцем. Добре перемішайте.

Крок - 9
10

Залишилося додати останній інгредієнт в сковорідку - кубики сиру з пліснявою. За допомогою лопатки делікатно розподіліть їх по всій сковороді. Готуйте ще кілька хвилин, поки сир не розплавиться. Подавайте гречану кашу з грибами та цибулею в гарячому вигляді, посипавши подрібненою петрушкою. Смачного!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Гречана каша - покроковий рецепт, фото 1 Гречана каша 40 6 2 з 5 - детальніше -
Печиво Макаруни - покроковий рецепт, фото 1 Печиво Макаруни 60 2 3 з 5 - детальніше -
Масло домашнє - покроковий рецепт, фото 1 Масло домашнє 30 1 3 з 5 - детальніше -
Класичний борщ з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Класичний борщ з м’ясом 85 6 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Цукерки Рафаелло - покроковий рецепт, фото 1 Цукерки Рафаелло 60 3 3 з 5 - детальніше -
Пудинг класичний - покроковий рецепт, фото 1 Пудинг класичний 50 2 3 з 5 - детальніше -
Бабка - покроковий рецепт, фото 1 Бабка 70 3 3 з 5 - детальніше -
Кальмари в клярі - покроковий рецепт, фото 1 Кальмари в клярі 35 3 3 з 5 - детальніше -
?>