Укр
Рус
Гранатовий браслет Салати Литовська кухня

Гранатовий браслет салат класичний

( 4.9412 4 517 17 оцінок)

1508 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Гранатовий браслет салат класичний - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Литовська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Не можете вибрати який салат приготувати на святковий стіл? Пропонуємо вашій увазі класичний рецепт салату під назвою «Гранатовий браслет». Просто, красиво і смачно.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гранатовий браслет салат класичний" (на 100 грам)

  • Білки5 гр.
  • Жири10.4 гр.
  • Вуглеводи6.9 гр.
  • Калорії145 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Щоб приготувати цей салат, спочатку підготуйте овочі. Вам знадобиться відварна картопля. Очистіть її від шкірки і натріть на крупній тертці.

Крок - 1
02

З заздалегідь звареної моркви зніміть шкірку і також натріть на крупній тертці. Складіть в окрему тарілку.

Крок - 2
03

Візьміть відварний буряк, очистіть його. Натріть на крупній тертці на окремій тарілці.

Крок - 3
04

І останній інгредієнт, який вам необхідно натерти на тертці - це зварені круто яйця. Тільки їх треба натерти на дрібну тертку.

Крок - 4
05

Також для даного салату вам знадобиться м'ясо. Можете використовувати курячу грудку, нежирну свинину або телятину. М'ясо необхідно попередньо відварити в підсоленій воді. Наріжте його на кухонній дошці дрібними кубиками.

Крок - 5
06

Пучок зеленої цибулі помийте під проточною водою і промокніть паперовим рушником. Покладіть на кухонну дошку і дрібно наріжте. Відкладіть в сторону.

Крок - 6
07

Коли всі інгредієнти для салату підготовлені, приступайте безпосередньо до його складання. Визначтеся з ємністю, на якій будете робити салат. Можна використовувати дерев'яну круглу дошку або звичайну плоску тарілку. У центрі обраної вами ємності розмістіть звичайний скляний стакан.

Крок - 7
08

Навколо склянки викладіть натерту відварну картоплю, надайте форму кільця і ​​розрівняйте. Трохи посоліть і змастіть майонезом.

Крок - 8
09

Наступний шар - натерта морква. Розрівняйте за допомогою ложки, нанесіть сіточку з майонезу, а потім розмажте. Тепер рівномірно викладіть навколо склянки половину відвареного натертого буряка. Знову трохи посоліть і змастіть майонезом.

Крок - 9
10

Настав час додати в салат м'ясо. Воно і буде наступним шаром, який також необхідно змастити майонезом. Далі викладіть подрібнену зелену цибулю. Його майонезом змащувати не треба.

Крок - 10
11

На цибулю акуратно нанесіть натерті на дрібній тертці яйця. Приправте їх сіллю, нанесіть сіточку з майонезу і розмажте його ложкою.

Крок - 11
12

Ще один шар, який потрібно викласти - решта натертого буряка. Розрівняйте і змастіть невеликою кількістю майонезу.

Крок - 12
13

Гранат надріжте, зніміть частину шкірки і добудьте з нього зерна. Ретельно викладіть гранатовими зернами верх салату. Не поспішаючи, акуратно витягніть стакан. «Гранатовий браслет» готовий. Дайте можливість салату настоятися протягом декількох годин, перш, ніж будете подавати його на стіл. Смачного!

Крок - 13

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

М’ясне рагу - покроковий рецепт, фото 1 М’ясне рагу 85 5 3 з 5 - детальніше -
Лазанья з фаршем і грибами - покроковий рецепт, фото 1 Лазанья з фаршем і грибами 70 6 3 з 5 - детальніше -
Жульєн в булочці - покроковий рецепт, фото 1 Жульєн в булочці 50 4 3 з 5 - детальніше -