Укр
Рус
Сік Напої Східна кухня

Гранатовий сік

( 4.8710 4 531 31 оцінка)
2596 - переглядів
40 хвилинпорцій - 1складність - 3 з 5
Гранатовий сік - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Східна кухня, Грузинська кухня, Азербайджанська кухня

Дієта: Корисне харчування

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Домашній гранатовий сік

Інгредієнти

  • Мед 400 г.
  • Вода 1 скл.
  • Гранат 1 кг.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

З плодів граната зняти шкірку, видалити плівкові перегородки, гранатові зернята вивантажити в об'ємну ємність і передавити їх дерев'яним товкачем до виділення соку.

Крок - 1
02

Процідити сік через марлеву тканину, ввести мед і перемішати. Решту вичавки залити повністю водою, довести до кипіння і після охолодження процідити.

Крок - 2
03

Гранатовий сік з медом з'єднати з відваром, підігріти до 80º, розлити  в  дуже чисті  скляні  ємності  і під кришкою стерилізувати.

Крок - 3
04

Ємності з гранатовим соком міцно закатати кришками  і після охолодження зберігати в прохолодному місці.

Крок - 4
05

Р.s.  Сік можна не кип'ятити, тільки підігріти до 80º, щоб не руйнувалися цілющі якості меду.  

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Шоколадный Фондан - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадный Фондан 30 2 2 з 5 - детальніше -
Желе из молока - покроковий рецепт, фото 1 Желе из молока 60 2 3 з 5 - детальніше -
Соте - покроковий рецепт, фото 1 Соте 40 4 3 з 5 - детальніше -
Простое овощное рагу с курицей - покроковий рецепт, фото 1 Простое овощное рагу с курицей 80 4 3 з 5 - детальніше -