Укр
Рус
Маринований солодкий перець Консервування Европейская кухня

Гострий перець маринований на зиму

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

742 - переглядів
40 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Гострий перець маринований на зиму - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Маринувати

опис

Маринований гострий перець чилі відмінно підійде любителям сильних відчуттів, він буде хорошим доповненням до бутербродів або салатів, а також відмінно поєднується з м'ясом або рибою. Одне можна сказати напевно, враження сильні.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гострий перець маринований на зиму" (на 100 грам)

  • Білки0.9 гр.
  • Жири3.7 гр.
  • Вуглеводи5.8 гр.
  • Калорії59 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку ретельно вимийте холодною водою перець. З гострих перців чилі найкраще використовувати зелений і червоний. Потім акуратно виріжте хвостики з кожного перчика, і дістаньте кісточки. Складіть підготовлений перець в миску.

Крок - 1
02

Приготуйте маринад: залийте в невелику каструлю воду і відправте її на плиту. Засипте в воду сіль, додайте духмяний перець, горошини перцю, гірчицю і лавровий лист. Варіть вміст каструлі на середньому вогні кілька хвилин, поки спеції не випустять аромат.

Крок - 2
03

А тим часом розкладіть раніше підготовлений гострий перець по попередньо простерилізованним банкам і досить щільно вмістіть.

Крок - 3
04

Покладіть в кожну банку 2-3 попередньо очищених від лушпиння зубчики часнику і додайте трохи оливкового або рослинного масла.

Крок - 4
05

Тепер влийте в підготовлений розсіл оцет (краще використовувати яблучний) і доведіть його до кипіння. Гарячий розсіл розлийте по банках, щільно закрийте кришкою.

Крок - 5
06

Потім відправте банки з гострим перцем в духовку, включіть її на розігрів і залиште пастеризуватися в ній близько 10 хвилин (температура духовки повинна бути близько 130 градусів).

Крок - 6
07

Потім витягніть банки з духовки, переверніть їх догори дном і залиште в темному місці (можете вкрити чимось), поки вони повністю не охолонуть. Такі чудові мариновані гострі перці найчастіше готують на зиму мінімум і не менше 10 кг. Тим більше, що час для приготування займе приблизно 40 хвилин.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Гірчиця - покроковий рецепт, фото 1 Гірчиця 30 1 2 з 5 - детальніше -
Львівський круасан - покроковий рецепт, фото 1 Львівський круасан 70 3 3 з 5 - детальніше -