Укр
Рус
Сирні палички Закуски Бразильська кухня

Гострі сирні палички з листкового тіста

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

795 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Гострі сирні палички з листкового тіста - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Бразильська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Такі гострі палички сирні з листкового тіста ідеально підходять для легкої закуски або як аперитив. Можна подавати їх в супроводі деяких кремів або соусів, таких як хумус або бабагануш з баклажанів для умочування або в чистому вигляді. Крім того, якщо ви подасте їх, у високій скляній банці, їм буде піднесена розкішна презентація.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гострі сирні палички з листкового тіста" (на 100 грам)

  • Білки11.2 гр.
  • Жири20.6 гр.
  • Вуглеводи28 гр.
  • Калорії353 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Отже, як зробити сирні палички з листкового тіста зі злегка гострим смаком. Перше, що необхідно зробити, це змішати попередньо натертий на самій дрібній тертці сир зі спеціями (сіль, чорний мелений перець, орегано і часниковий порошок). Якщо сир не натерти на дрібній тертці, краще пропустити його через кухонний комбайн або блендер, щоб він був якомога більш дрібним.

Крок - 1
02

Розгорніть на робочій поверхні, попередньо застеленій пергаментним папером, готовий лист листкового тіста, намагаючись не зламати його. У невеликій мисці збийте вінчиком або виделкою куряче яйце до однорідної маси і змастіть їм одну зі сторін листкового тіста.

Крок - 2
03

Половину раніше підготовленої сирної суміші зі спеціями витрусіть на лист тіста так, щоб утворився рівномірний шар.

Крок - 3
04

Далі накрийте тісто другим листом пергаментного паперу. За допомогою пергаментного паперу переверніть акуратно листкове тісто і повторіть наступну операцію: змастіть яйцем і посипте рештою сиром, добре розподіляючи його руками.

Крок - 4
05

Ножем для піци або гострим ножем розріжте листкове тісто на смужки шириною приблизно 1 см. Покладіть смужки листкового тіста на один (або декілька) листів, застелений пергаментом, накочуючи їх на себе у вигляді штопора. Надішліть деко з вмістом в розігріту попередньо духовку і випікайте при 180 градусах близько 12-15 хвилин, поки листкове тісто не стане золотистим. І насолоджуйтеся. Ці гострі палички можна їсти як свіжоприготовленими, так і холодними, тобто, якщо вони не збираються вживатися в даний момент, краще зберігати їх в сухому місці без вологості, щоб вони не розм'якшувалися. Сподіваємося, вам сподобалися ці сирні палички з листкового тіста і ви зможете приготувати їх вдома.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Канапе на новий рік - покроковий рецепт, фото 1 Канапе на новий рік 45 4 3 з 5 - детальніше -
Запечене філе індички - покроковий рецепт, фото 1 Запечене філе індички 120 4 3 з 5 - детальніше -
Йогурт в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Йогурт в домашніх умовах 25 1 2 з 5 - детальніше -