Укр
Рус
Гороховий суп Перші страви Українська кухня

Гороховий суп з яловичиною

( 4.8000 4 55 5 оцінок)
867 - переглядів
130 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Гороховий суп з яловичиною - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Суп гороховий з яловичиною - кожен вдома попросить додаткову порцію! Представляємо вам дуже смачний рецепт горохового супу з яловичиною. Він ідеальний в будь-який час року, і ви можете додати овочі на свій смак. Цей суп густий, багатий білком, а також джерелом поживних речовин через велику кількість овочів.

Інгредієнти

  • Цибуля 2 шт.
  • Корінь петрушки 60 г.
  • Морква 1 шт.
  • Болгарський перець 1 шт.
  • Селера 60 г.
  • Яловичина 500 г.
  • Помідор 3 ст.л
  • Горошок зелений 150 г.
  • Картопля 2 шт.
  • Масло рослинне 30 мл.
  • Петрушка 30 г.
  • Чебрець 1/2 ст.л
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Вода 2.5 л.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Покладіть попередньо вимиту скибочку яловичої гомілки (можна на кістці) в каструлю і залийте водою так, щоб м'ясо було повністю покрито. Накрийте каструлю кришкою і доведіть до кипіння. Зменшіть до середнього вогонь і зніміть з допомогою шумівки утворений з м'яса накип.

Крок - 1
02

Додайте в каструлю корінь петрушки, очищену від лушпиння цибулю, половину вичіщенного болгарського перцю і парочку лаврових листків.

Крок - 2
03

Зменшіть ще більше вогонь і варіть вміст каструлі під кришкою близько півтори години. Час приготування може варіюватися в залежності від типу м'яса. Вийміть м'ясо і зварені овочі з бульйону, і дайте рідині трохи охолонути. Відварені овочі використовуватися не будуть, можна їх викинути.

Крок - 3
04

Відокремте охолоджене м'ясо від кісток і наріжте середніми кубиками.

Крок - 4
05

Обсмажте попередньо очищену від шкірки і нарізану кубиками (або натерту на крупну тертку) моркву на сковороді. Потім додайте в сковороду нарізані кубиками помідори або томатну пасту. Добре перемішайте і смажте вміст ще 3-4 хвилини, зніміть з вогню.

Крок - 5
06

Потім приготуйте овочі і закиньте їх в каструлю: нарізані кубики селери, подрібнену попередньо очищену від шкірки картоплю, нашатковану цибулю, кабачок і другу половину перцю.

Крок - 6
07

Додайте так само нарізане м'ясо назад в суп, обсмажену раніше моркву з помідорами, засипте зелений горошок (можна навіть консервований) і добре перемішайте. Коли суп закипить, зменшіть вогонь і варіть близько 20-25 хвилин.

Крок - 7
08

Після закінчення цього часу заправте суп сіллю, додайте нашатковану свіжу петрушку, сухий чебрець і чорний мелений перець. Залиште на 1-2 хвилини закипіти і зніміть з вогню. Залиште суп на 10-15 хвилин, щоб настоявся. Гороховий суп з яловичиною можете подати з вершками або сметаною.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Вкусный салат оливье - покроковий рецепт, фото 1 Вкусный салат оливье 40 4 3 з 5 - детальніше -
Сабайон без алкоголя - покроковий рецепт, фото 1 Сабайон без алкоголя 45 3 3 з 5 - детальніше -
Свекольник с мясом - покроковий рецепт, фото 1 Свекольник с мясом 50 5 3 з 5 - детальніше -
Сырное суфле - покроковий рецепт, фото 1 Сырное суфле 40 3 3 з 5 - детальніше -