Відкладіть бабусин рецепт, тому що цей домашній гороховий суп з м'ясом свинини - кращий вибір. Нічого більш втішного, ніж класичний суп, подібний цьому. Це неймовірно смачно і суп ідеально підходить для тих холодних зимових днів. Не пропустіть рецепт, який буде любити вся ваша сім'я.
Для початку розігрійте духовку до 180 градусів. Очистіть від лушпиння цибулю, наріжте досить великими шматками і відправте в глибоку каструлю. Додайте до цибулі очищені від лушпиння зубчики часнику, гілочку чебрецю, розмарин і лавровий лист.
Далі виберіть пару шматків свинячої вирізки, ретельно промийте м'ясо холодною водою і просушіть. Потім розріжте кожну свинячу вирізку навпіл і добре приправте з усіх боків сіллю і чорним меленим перцем. Додайте приправлену свинину в каструлю з овочами і зеленню.
Далі залийте в каструлю рослинне масло і воду (переконайтеся, що свинина повністю занурена в воду). Надішліть каструлю в розігріту духовку і томіть приблизно 2 години.
Вийміть каструлю з вмістом з духовки і перекладіть кожну свинячу вирізку в більшу сковороду з рослинним маслом. Надішліть сковорідку з м'ясом на плиту і на середньому вогні обсмажуйте його до золотисто-коричневого кольору, близько 2-3 хвилин з кожного боку.
Потім подрібніть обсмажену свинину, використовуючи 2 вилки на тонкі волокна. Примітка: процідіть утворений жир зі свинини і зберігайте в холодильнику до 1 місяця для інших рецептів.
Можете відразу додати цей жир у велику каструлю і розігріти на середньому вогні, або ж використовуйте вершкове масло. Отже, в розігріте масло засипте попередньо очищену від лушпиння і нарізану дрібними кубиками ріпчасту цибулю.
Потім відразу ж додайте очищену від шкірки і нашатковану кубиками моркву і селеру, подрібнений або видавлений через чеснокодавку часник, і протоміть, помішуючи, протягом приблизно 10 хвилин або поки овочі злегка не стануть м'якими.
Додайте в каструлю до овочів консервований горох, засипте ще трохи сушеного горошку і залийте курячий бульйон. Варіть вміст каструлі на повільному вогні близько 90 хвилин або поки горох не розкладеться і суп не загусне.
Близько 20 хвилин до закінчення процесу приготування додайте подрібнену картоплю в суп і варіть до повної готовності. Закінчите приготування горохового супу з м'ясом свинини, приправивши сіллю і чорним меленим перцем і додавши в нього подрібнену вирізку. Налийте готовий суп в миску і додайте за бажанням сметану.
Випадкові рецепти