Укр
Рус
Гороховий суп Перші страви Російська кухня

Гороховий суп з м’ясом свинини

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

696 - переглядів
160 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Гороховий суп з м’ясом свинини - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Відкладіть бабусин рецепт, тому що цей домашній гороховий суп з м'ясом свинини - кращий вибір. Нічого більш втішного, ніж класичний суп, подібний цьому. Це неймовірно смачно і суп ідеально підходить для тих холодних зимових днів. Не пропустіть рецепт, який буде любити вся ваша сім'я.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гороховий суп з м’ясом свинини" (на 100 грам)

  • Білки5.6 гр.
  • Жири9.9 гр.
  • Вуглеводи5.1 гр.
  • Калорії136 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку розігрійте духовку до 180 градусів. Очистіть від лушпиння цибулю, наріжте досить великими шматками і відправте в глибоку каструлю. Додайте до цибулі очищені від лушпиння зубчики часнику, гілочку чебрецю, розмарин і лавровий лист.

Крок - 1
02

Далі виберіть пару шматків свинячої вирізки, ретельно промийте м'ясо холодною водою і просушіть. Потім розріжте кожну свинячу вирізку навпіл і добре приправте з усіх боків сіллю і чорним меленим перцем. Додайте приправлену свинину в каструлю з овочами і зеленню.

Крок - 2
03

Далі залийте в каструлю рослинне масло і воду (переконайтеся, що свинина повністю занурена в воду). Надішліть каструлю в розігріту духовку і томіть приблизно 2 години.

Крок - 3
04

Вийміть каструлю з вмістом з духовки і перекладіть кожну свинячу вирізку в більшу сковороду з рослинним маслом. Надішліть сковорідку з м'ясом на плиту і на середньому вогні обсмажуйте його до золотисто-коричневого кольору, близько 2-3 хвилин з кожного боку.

Крок - 4
05

Потім подрібніть обсмажену свинину, використовуючи 2 вилки на тонкі волокна. Примітка: процідіть утворений жир зі свинини і зберігайте в холодильнику до 1 місяця для інших рецептів.

Крок - 5
06

Можете відразу додати цей жир у велику каструлю і розігріти на середньому вогні, або ж використовуйте вершкове масло. Отже, в розігріте масло засипте попередньо очищену від лушпиння і нарізану дрібними кубиками ріпчасту цибулю.

Крок - 6
07

Потім відразу ж додайте очищену від шкірки і нашатковану кубиками моркву і селеру, подрібнений або видавлений через чеснокодавку часник, і протоміть, помішуючи, протягом приблизно 10 хвилин або поки овочі злегка не стануть м'якими.

Крок - 7
08

Додайте в каструлю до овочів консервований горох, засипте ще трохи сушеного горошку і залийте курячий бульйон. Варіть вміст каструлі на повільному вогні близько 90 хвилин або поки горох не розкладеться і суп не загусне.

Крок - 8
09

Близько 20 хвилин до закінчення процесу приготування додайте подрібнену картоплю в суп і варіть до повної готовності. Закінчите приготування горохового супу з м'ясом свинини, приправивши сіллю і чорним меленим перцем і додавши в нього подрібнену вирізку. Налийте готовий суп в миску і додайте за бажанням сметану.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Запіканка з сиру в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Запіканка з сиру в духовці 75 4 3 з 5 - детальніше -
Рецепт млинців звичайних - покроковий рецепт, фото 1 Рецепт млинців звичайних 60 4 3 з 5 - детальніше -
Трубочки прості - покроковий рецепт, фото 1 Трубочки прості 65 3 3 з 5 - детальніше -
Куряча радість - покроковий рецепт, фото 1 Куряча радість 50 4 3 з 5 - детальніше -