Укр
Рус
Печиво Випічка Французька кухня

Горішки зі згущеним молоком

( 4.7895 4 519 19 оцінок)

2941 - переглядів
50 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Горішки зі згущеним молоком - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Горішки з вареним згущеним молоком, мабуть, самий улюблений і бажаний десерт, який прийшов до нас з радянського дитинства. Якщо ви хочете порадувати сім'ю саме цим смачним десертом, прочитайте цей рецепт.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Горішки зі згущеним молоком" (на 100 грам)

  • Білки8.7 гр.
  • Жири19.5 гр.
  • Вуглеводи44.3 гр.
  • Калорії398 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Готуємо тісто для горішків. Поділяємо яйця на жовтки і білки. До жовтків засипаємо цукор, борошно, солимо і кидаємо гашену соду.

Крок - 1
02

Потім вливаємо розтоплене масло і змішуємо, акуратно вводимо збиті вінчиком в пишну масу білки і перемішуємо.

Крок - 2
03

Змащену маслом форму для випікання нагріваємо і заповнюємо кульками тіста, форму закриваємо і випікаємо. Готові горішки дістаємо з форми.

Крок - 3
04

Для начинки змішуємо вершкове масло і варене згущене молоко. Випечені половинки заповнюємо начинкою. Вкладаємо в кожну половинку арахіс і скріплюємо, утворивши горішки.

Крок - 4

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти