Класичний рецепт горілки із спирту дуже простий і підходить для приготування в домашніх умовах.
З приємним солом'яним кольором, не солодким, швидше сухим смаком наша оригінальна горілка. Це короткий і швидкий рецепт приготування горілки в домашніх умовах. На основі спирту, так що в принципі після неї немає «похмілля», але ви готуйте горілку з думки не упитися алкоголем, а скоріше для того, щоб подавати її в помірних кількостях до жирного м'яса. Вона не тільки підвищує смак, але і допомагає травленню. Так що для тих, хто хоче і може вживати алкоголь, починайте приготування цього напою. Отже, в першу чергу залийте спирт (спиртовий сік) в глибоку ємність.
Далі додайте в ємність до спирту яблучний сік. Важливо сік використовувати без м'якоті, а ще краще, якщо домашній свіжовичавлений. Якщо ви купуєте сік, вибирайте тільки 100% напій, з концентрованого яблучного соку, пастеризованого, без додавання цукру. Можна додати трохи ванільного цукру і корицю, але це не обов'язковий інгредієнт. Якщо берете доповнення (ванільний цукор, кориця), додавайте їх зараз і добре все перебовтайте, до об'єднання всіх інгредієнтів. Кориця трохи «каламутить» горілку, але вона осідає на дні, тому через 24 години можна просто процідити напій через густе сито або марлю і тільки потім розливати по пляшках.
Далі обережно за допомогою лійки, розлийте приготовлену горілку в попередньо вимиті і простерилізовані пляшки. Закрийте пляшки з напоєм щільно кришкою, і залиште в прохолодному місці мінімум на 24 години. Краще навіть відправити горілку в холодильник, тому що після будете подавати алкоголь охолодженим.
Подавайте готову і настояну горілку, наприклад, до жирного м'яса - відмінно поєднується зі смаженою свининою або до будь-якої, головне гарячої, першої страви. З задоволенням готуйте і пробуйте горілку за цим рецептом, але пам'ятайте, що надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю. Смачного!
Випадкові рецепти