Ця проста вечеря, що складається з однієї страви, швидка, корисна і смачна. Ця легка вечеря, приготована зі свіжої горбуші з овочами в духовці, має мінімальні витрати часу і сил.
Розігрійте для початку духовку до 200 градусів. У глибоку миску покладіть попередньо вимиту і перерізану навпіл молоду картоплю. Рясно посоліть її і приперчіть чорним меленим перцем, змастіть трохи рослинним маслом.
Потім перекладіть картоплю на деко, струсіть трохи, помістіть в розігріту духовку і випікайте протягом 15-20 хвилин, поки картопля не стане м'якою, коли проколоти виделкою.
Тим часом в невеликій мисці змішайте цельнозернову гірчицю, кленовий сироп, суху паприку і дрібку солі і чорного меленого перцю.
Вийміть деко з духовки і перемістіть акуратно запечену картоплю на одну сторону ємності. Додайте в деко попередньо вимиту спаржу, заздалегідь добре вимиту і просушену паперовим рушником горбушу. Рибу потрібно заздалегідь обережно звільнити від кістки і нарізати досить великими скибочками.
Тепер покладіть в деко вимиті цілі помідори черрі. Посипте все на сковороді розмарином і заздалегідь очищеним від лушпиння і подрібненим часником, додайте тонко нарізані скибочки лимона.
Приправте вміст дека сіллю, чорним меленим перцем і оливковою олією. Злегка перемішайте овочі, щоб покрити повністю приправами.
Зверху скибочки горбуші залийте раніше підготовленою кленовою глазур'ю і відправте лист в духовку на 10-15 хвилин, поки рибу можна буде легко проколоти ножем або виделкою. Може знадобитися більше часу в залежності від того, наскільки великі будуть шматки риби. Можна так само включити духовку на обдув протягом останніх декількох хвилин, щоб обсмажити добре верх горбуші, але це зовсім не обов'язково.
Тепер витягніть готову горбушу з овочами з духовки і відразу подавайте до столу, можна навіть прямо в листі, адже ця страва і так дуже гармонійно виглядає.
Випадкові рецепти