Укр
Рус
Риба Другі страви Середземноморська кухня

Горбуша з овочами в духовці

( 4.5714 4 57 7 оцінок)

914 - переглядів
50 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Горбуша з овочами в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Середземноморська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ця проста вечеря, що складається з однієї страви, швидка, корисна і смачна. Ця легка вечеря, приготована зі свіжої горбуші з овочами в духовці, має мінімальні витрати часу і сил.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Горбуша з овочами в духовці" (на 100 грам)

  • Білки7.4 гр.
  • Жири4.8 гр.
  • Вуглеводи6.4 гр.
  • Калорії104 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте для початку духовку до 200 градусів. У глибоку миску покладіть попередньо вимиту і перерізану навпіл молоду картоплю. Рясно посоліть її і приперчіть чорним меленим перцем, змастіть трохи рослинним маслом.

Крок - 1
02

Потім перекладіть картоплю на деко, струсіть трохи, помістіть в розігріту духовку і випікайте протягом 15-20 хвилин, поки картопля не стане м'якою, коли проколоти виделкою.

Крок - 2
03

Тим часом в невеликій мисці змішайте цельнозернову гірчицю, кленовий сироп, суху паприку і дрібку солі і чорного меленого перцю.

Крок - 3
04

Вийміть деко з духовки і перемістіть акуратно запечену картоплю на одну сторону ємності. Додайте в деко попередньо вимиту спаржу, заздалегідь добре вимиту і просушену паперовим рушником горбушу. Рибу потрібно заздалегідь обережно звільнити від кістки і нарізати досить великими скибочками.

Крок - 4
05

Тепер покладіть в деко вимиті цілі помідори черрі. Посипте все на сковороді розмарином і заздалегідь очищеним від лушпиння і подрібненим часником, додайте тонко нарізані скибочки лимона.

Крок - 5
06

Приправте вміст дека сіллю, чорним меленим перцем і оливковою олією. Злегка перемішайте овочі, щоб покрити повністю приправами.

Крок - 6
07

Зверху скибочки горбуші залийте раніше підготовленою кленовою глазур'ю і відправте лист в духовку на 10-15 хвилин, поки рибу можна буде легко проколоти ножем або виделкою. Може знадобитися більше часу в залежності від того, наскільки великі будуть шматки риби. Можна так само включити духовку на обдув протягом останніх декількох хвилин, щоб обсмажити добре верх горбуші, але це зовсім не обов'язково.

Крок - 7
08

Тепер витягніть готову горбушу з овочами з духовки і відразу подавайте до столу, можна навіть прямо в листі, адже ця страва і так дуже гармонійно виглядає.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Курячі котлети - покроковий рецепт, фото 1 Курячі котлети 60 4 3 з 5 - детальніше -
Капусняк свіжа капуста - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк свіжа капуста 75 6 4 з 5 - детальніше -
Стейк Шатобріан - покроковий рецепт, фото 1 Стейк Шатобріан 180 4 3 з 5 - детальніше -
Сендвіч - покроковий рецепт, фото 1 Сендвіч 40 2 2 з 5 - детальніше -